abi dur ne yaptın, ne sonucu, daha ortada birşey yok ihihi
Orjinal yazı sahibi: viperking
Çağrı o zaman benim Astranın arka farlarını ledli yapalım senle, malzeme benden yapması senden
zaten öyle bir hevesim var, led stoplu Corsa'yı hatırlarsın belki abi,
işçilik konusunda korkum yok, ama voltajları ayarlamak uğraştırır,
zaten bu Corsa'yı yapanda en çok bununla uğraşmıştı.
birde ne olur ne olmaz bana ait araç olması daha iyi olur ihihi Vectra olabilirdi ama ona da ne şekil yapılabilir
birde malum Ankara-Çorum ihihi
bende fazladan stop var, gönderiyim sen yapınca geri bana gönder dersen birşey demem tabiki
Arkadaşlar aracının farlarına led taktıranla konuşmam valla, biz satıyoruz onlardan ama insigniaya değil ya yapmayın gözünüzü seviyim.
Salih kardeşim, bak suyun aktığı yerin başındasın, bizim araçlara uygun led ayarlaması yapsan diyorum hani, yeni bir dizayn olsun, böyle tespih gibi olmayanlarından. sırıtmasın yani
hem biz mutlu oluruz hem sizde yeni bir patent almış olursunuz...
Abi kusura bakma bayramda şehir dışındaydım o yüzden şimdi cevaplayabiliyorum. Fikir güzel aslında değişik bir ürün tasarlayıp patent alınabilir ama bu sefer de sen "fikir babasıyım" deyip de düşüncenin patentini almayasın şaka bir yana abi öyle birşey yapılabilinirse sizlerle paylaşırım elbette.Sonuçta sanayide çıkan ilk yeniliklerden haberimiz oluyor illa ki.
Bugün uzun zamandır Astra mı yıkattım ve gözüme bayaa hoş geldi. Ufk ufak mod işine gireyim yeniden dedim. Şu sıralar ledli arka stoplara bakıyorum, eğer hoşuma gitmezse çıkma stopl alır sana yollarım. Şu Corsa daki gibi güzel bir dizayn isterim yalnız
Bugün uzun zamandır Astra mı yıkattım ve gözüme bayaa hoş geldi. Ufk ufak mod işine gireyim yeniden dedim. Şu sıralar ledli arka stoplara bakıyorum, eğer hoşuma gitmezse çıkma stopl alır sana yollarım. Şu Corsa daki gibi güzel bir dizayn isterim yalnız
Yorum