Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tavsiye gerek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: tavsiye gerek

Şafak abi 2.0T'nin gururunu kurtardığın için teşekkür ederim Şaka bir yana aklınızdaki işlemleri yaptırdıktan sonra 0-100 videosu isteriz 6.5 civarı birşey olur tahminimce

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: Sensation
      ben bilmem abi volkan abi Opc yemeye kalkıyo ama onda siklet farkı yok mu ihihi
      Benim için 2.0 T Daha iyi oldu Volkan abiyi Geçmekten artık keyif almıyordum Artık kendime Rakip oalrak Şafak abinin 2.0T var
      Neyse ki Artık birmizi yemekten vazgececez gib yeni bir seviye var ortada Bakalım şafak abi ile uğraşırız artık biizde
      Heh uğraşacak tam adamını buldun. Benimle ancak arabayı geliştirme konusunda uğraşırsın Çünkü benim araba bilgim sınırlı,yeniyeni merak sardığım için.Emreciğim insigniayı alana kadar bırak makası pati atmış adam değildim. Şimdide pek haz aldığım söylenemez.Ama anladım ki insan kaliteli arabayla hertürlü zevki alıyor. Sabah sprintboster'ı denemek için 6:10 da otobandaydım.işyerim ikitellide olduğu için her sabah 40 km yol gidiyorum ama bu sabah başkaydı.Müthiş fark var.İki farklı araba var artık altımda.boster'ı kapatınca ne kadar hantal olduğunu anlıyorum(Ne kadar nankör dimi insanoğlu).
      Şafak abim maksat muhabbet önemli olan gönüller bie olsun araba bahanesi ile abilerimizle kardeşlerimizle güzel vakit geciriyoruz zaten bizde yoksa birbirimize rakip değil abi kardeş oluruz ancak
      ben senin adına sevindim bu kadar keyif almana ama seninde dediğin gibi insan oğlu nankör hep daha fazlasını istiyoruz arabamız 300 ps olsa yarın alışınca neden 400 değil diyoruz önemli olan mevcut arabadan gönlümüze göre max keyif alabilmek bu zamana kadar pati çektirmemen yada bir takım şeyleri yapmaman önemli değil Şafak abi, hoşgeldin tekrar aramıza
      bu işin dönüşü yok artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        Şafak abi 2.0T'nin gururunu kurtardığın için teşekkür ederim Şaka bir yana aklınızdaki işlemleri yaptırdıktan sonra 0-100 videosu isteriz 6.5 civarı birşey olur tahminimce
        Onur görde feyz al azcık ne kadar zamandır 2.0 t var altında sitemizin ilk göz ağrısı bi paspas bile almadı arabaya

Yorum

Abi ayıp ediyorsun sanayiden kauçuk paspas almıştım Ayrıca çok önemli bir noktayı atlıyoruz araba benim değil, babamın Ben kendi küçük dizel arabamla mutluyum
          Ama araba benim olsaydı dediğiniz gibi
          Yazılım
          Katalizör İptali
          Egzoz sistemi
          DVD 800 Arayüzü - Gerigörüş kamerası
          Performans Diskleri ve Balatalar (2.0T için kesinlikle gerekli)
          Bunları yaptırırdım

Yorum

Abi ayıp ediyorsun sanayiden kauçuk paspas almıştım Ayrıca çok önemli bir noktayı atlıyoruz araba benim değil, babamın Ben kendi küçük dizel arabamla mutluyum
            Ama araba benim olsaydı dediğiniz gibi
            Yazılım
            Katalizör İptali
            Egzoz sistemi
            DVD 800 Arayüzü - Gerigörüş kamerası
            Performans Diskleri ve Balatalar (2.0T için kesinlikle gerekli)
            Bunları yaptırırdım
            O zaman seni pratikte değil ama teoride tebrik ederim kardeşim yapılacakları listelemen bile yeterli oldu bu arada gercekten haksızlık etmişim paspas konusunda kötü hissettim kendi mi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              İkitellide bulunan üyelerimiz var ve bu tarafta spontene buluşmalar oluyor artık görüşürüz ben Alturun yanındayım
              fatih bey buluşmalara çağırırsanız seveseve katılırım.bende bankalar caddesinde depozito işmerkezinin az ilersindeyim.

Yorum

onurcum
                onurcum ağustosta şu yazıılm işinde bitirirsek volkan beyle .İlk işim videoyu yüklemek olur.bende performansı merak ediyorum.Bu arada sorayım resim yüklerken hata veriyor boyutunla alakalı olabilir mi

Yorum

onurcum
                  onurcum ağustosta şu yazıılm işinde bitirirsek volkan beyle .İlk işim videoyu yüklemek olur.bende performansı merak ediyorum.Bu arada sorayım resim yüklerken hata veriyor boyutunla alakalı olabilir mi
                  Resimlerinizi önce bir resim paylaşım sistesine yükleyeceksiniz sonra linkini forumda paylaşacaksınız aksi halde yükleyemezsiniz boyut sorunları yaşarsınız

örnek:
                  Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih bey ,Emre bey temennileriniz için saolun, Fatih bey öyle gözüküyor. Bir kere başlandımı sonrası gelir sanırım.Sizin balatalarla beraber bende değiştiriyorum.Arzu ederseniz beraber gidebiliriz. Abant buluşmasına pazar gelecektim ama ufaklık rahatsızlanınca kaldı.Ama istanbul buluşmalarına bundan sonra bir aksilik çıkmazsa gelecem.Emre bey ne kadar yardımsever ve araç konusunda bilgili olduğunuzu aylardır takip ediyorum.emin ol Ankaradan bir ihtiyacım olduğunda sizi rahatsız edeceğim.Saolsun Volkan bey sizlerden iyi olmasın bugün epeyce bilgi verdi.

bu işin sonu yok, insan hep daha fazlasını istiyor bizim 180 likler iyi gidiyor derken siz 220 bg için hantal diyorsunuz, o zaman bizim arabaları kullansanız gitmiyor dersiniz şaka bi yana aradaki 40 beygirin farkını çok merak etmekteyim, umarım bi gün buluşmalarda inceleme şansımız olur....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      Fatih bey ,Emre bey temennileriniz için saolun, Fatih bey öyle gözüküyor. Bir kere başlandımı sonrası gelir sanırım.Sizin balatalarla beraber bende değiştiriyorum.Arzu ederseniz beraber gidebiliriz. Abant buluşmasına pazar gelecektim ama ufaklık rahatsızlanınca kaldı.Ama istanbul buluşmalarına bundan sonra bir aksilik çıkmazsa gelecem.Emre bey ne kadar yardımsever ve araç konusunda bilgili olduğunuzu aylardır takip ediyorum.emin ol Ankaradan bir ihtiyacım olduğunda sizi rahatsız edeceğim.Saolsun Volkan bey sizlerden iyi olmasın bugün epeyce bilgi verdi.

bu işin sonu yok, insan hep daha fazlasını istiyor bizim 180 likler iyi gidiyor derken siz 220 bg için hantal diyorsunuz, o zaman bizim arabaları kullansanız gitmiyor dersiniz şaka bi yana aradaki 40 beygirin farkını çok merak etmekteyim, umarım bi gün buluşmalarda inceleme şansımız olur....
                      istanbulda buluşmaya seveseve gelirim beraber deneriz .

Yorum

birde açıp kapatılabilen egzoz yaparız size şafak bey yalnızken açarsınız ses rahatsız edince kaparsınız

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                          birde açıp kapatılabilen egzoz yaparız size şafak bey yalnızken açarsınız ses rahatsız edince kaparsınız
                          Arkadaşlar burdan açıklıyorum !!!! Beni baştan çıkaran Volkan beydir.Onunla konuşmadan önce mülayim bir insanken şimdi yavaş yavaş araba delisi olabilirim .......Somebody stop meeeeeeeeee

Yorum

Hocam Artık Durrr

Sindire sindire yapın hepsi birden olunca yarın yapacak bir şey bulamazsınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                              Arkadaşlar burdan açıklıyorum !!!! Beni baştan çıkaran Volkan beydir.Onunla konuşmadan önce mülayim bir insanken şimdi yavaş yavaş araba delisi olabilirim .......Somebody stop meeeeeeeeee
                              Fatih abiye katılıyorum ben arabayı aldığımdan beri yapılabilecek herşeyi yaptırdım şuan araba bana bakıyor ben ona yapacak bişey kalmadı buda çok kötü bir durum...

Yorum

Emre Abi sırada Blow-Off'ta aracın performansını bayaa etkiliyormuş. Ayrıca Supercharger ve shortshift te takılabilir. Modifiyenin sonu yok

Yorum

İşleniyor...
                                X