arkadaşlar bende sprint booster ve yazılımda karar kıldım .Bostancıda mert elektronik varmış orayı tavsiye ettiler.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tavsiye gerek
Collapse
X
-
Ynt: tavsiye gerek
İstanbul için yazılım işini Volkan Abiye(volkan) yada Orhuna (OrhunEA) sorabilirsiniz. Sprintbooster içinde Hasan Abiye(Hasan_apg09) danışabilirsiniz.(Başka kimde var tam hatırlamıyorum )
Biliyorsunuz daha yeni forumdan bir arkadaşımızın aracı bilinçsizce yapılan bir yazılımdan sonra zarar gördü. Tavsiyem Volkan abi ve Orhun'dan özel mesajla telefon isteyip konuşun. Onlar yaptırdıkları yazılımdan gayet memnun. Eskiden bizim arabayla, kendi arabalarının yazılımdan sonraki halini denemk için sorarlardı, artık sonuçtan o kadar eminlerki sormuyorlar bile[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
Selamlar;
SprintBooster için Opel odaka gidebilirsiniz
Chip için http://www.pschiptuning.com Barboros beyle görüşün
Şimdiden Hayırlı olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXSelamlar;
SprintBooster için Opel odaka gidebilirsiniz
Chip için http://www.pschiptuning.com Barboros beyle görüşün
Şimdiden Hayırlı olsun
cip taktırmayla yazılım attırma farklı olduğu için sizin hangisini yaptırdığınızı merak ettim
okuduğum kadarıyla yazılımı servis farketmiyormuş galiba ama cip değişirse garantide sorun oluyormuş
Yorum
-
gelin güzelce modifiye edelim aracı barbarorosa beraberde gidebiliriz yardımcı olurum sprınt bosterı odak getirmiyor artık direk distırıbitöründen biraz daha uyguna alabiliriz bendede var çok memnunum.. aracınıza çok kasmadan 40 bg ekleyebiliriz sağlıklı bir şekilde
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
fatih beyin aracında yazılım veya box yok yazılımı servisin görebilmesi gibi bir imkanı yok box sa söküp takılabilen bir şey tavsiye etmiyorum sprınt oster garantiyi bozmaz şafak bey sormak istediğiniz başka bir şey varsa telim 0532 503 40 44
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: dawn1974vay beeeeeeee bu kadar mı gaza gelir insan saat 4 de sprintboosterlı 220 bg lik canavar oluyorum.
Yorum
Yorum