Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ikibin dizel 210 beygir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ikibin dizel 210 beygir

Orjinal yazı sahibi: 34JOM39
    sanayide araçın motoru sıcaktı ondan elleyemedıler yarın sabah bakılıcak gömlek yapılıp bi horoz diye bişey varmış onlar kırılmış
    kardeş muhtemelen kavurdun motoru ilk hasarıda gömlek görmüş o zaman dur bakalım bakarız bi çaresine Volkan abi ile yardımcı oluruz sana her konuds bana pm den cep tel atsana bi konuşalım tekrar geçmiş olsun...

Yorum

Bak sufyan abimizlede paslaş ondada aynı araba var yardımı dokunur sana...

Yorum

Buyuk gecmis olsun kardes Allah beterinden saklasin.

Yorum

geçmiş olsun kardeşim enjektörlerle pompacı tanıdığım var turbocuda tanıdığım var yalnız motordan takır tukur ses gelip motor stop edip birdaha çalışmadığıysa işin zor olabilir kol çıkarabilirsin bloğu kırmış veya pistonlar komple sıkışmış olabilir bunların tamiride yok komple motorda değiştirmen gerekebilir oda nerden baksan 15000 tl aşağı olmaz bence yarın direk yaptırdığın yerle konuş bu hasarı onun üstlenmesi gerekir buna benzer olay arkadaşım mega çhip mehmet gazihana olmuştu adamın motorunu değiştirmişti hakkını ara bence olayın üzerine git

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

prof.emre her derde deva arkadasada gecmis olsun
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Gecmis olsun
              Umarim hasar minimumda kalir
              Ne olursa olsun ciplettigin yerin karsilamasi gerekir
              Gerekirse karalama kampanyasina gireriz
              Acil sifalar

Yorum

Volkan abimin dediği gibi hiç bir şekilde sorumluluktan kaçmamalı firmalar ama şöylede bir durum var yazılım yapan firmaların genelde bu karşılama konusu iş ahlakı ile alakalı sonucta bu yasal olmayan illegal bir işlem araçları garantiden çıkartan fişi faturası olmayan kişilerin tamamen kendi zevklerini tatmin etmeye yönelik bir durum ki arkadaşımıza bak kardeşim biz bunu yapıyoruz ama bu blok çatlar böle şeyler olma olasılığı var kabul ediyorsan yapalım demiş iseler hadi geçmiş olsun motorun su haznesine bir bardak soğuk su koyalım ama ben işimin arkasındayım hasar vermeyecek değerler yükledim hiç bir sorun çıkmaz dendi ise şayet o zaman hakkımızı arayabiliriz elimizde hak teşkil edecek bir durum olmadığı halde,
                İstanbulda Volkan abim ile bir çok üyenin yazılım yaptırdığı bende dahil olmak üzere pschiptuning Barbaros abimiz en son Volkan abimin her ihtimale karşı aracına yüklenmesi konusunda uyarılarda bulunarak iş ahlakanı göstermiş oldu Volkan bu işi yaparım ama çıkabilecek sorunlara karşı sorumlu değilim diye nedeni Volkan abim değerlerin çok üstünde bir yazılım yükletme isteği bu gibi durumlarda firmanın olası hasarları beklenen zararları kullanıca belirtmesi tamamen ahlaki bir konu.
                Kardeşimize geçmiş olsun diyorum Şayet sıkıştırmöa oldu ve içerden yanma gerçekleşti ise pistonlar krank gömlekler ve bir çok aksam daha tamir edilemez bir duruma gelmiş demektir bunun tek telafisi komple motor değişimidir...Garanti kapsamına sokulamayacak olmasıda çok büyük zarar uğratacaktır kardeşimizi Allahtan umudumuz bu denli ciddi bir sorun oluşmamış olması valla inşallah bir kaç aksam değişimi ile giderilebilecek bir sorundur...

Yorum

Çok geçmiş olsun kardeşim.İnşallah büyük bi zarar yoktur..

Yorum

yani saka gibi motor degisimi yapicak bir hata nasil olur bu adamlar yaparken hicmi ozen gostermemisler anlamadim arkadasa yardimci olmak gerek resmen arabayi yemis chipciler olucak sey degil
                    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

araniza yeni astrayla yarın tekrar geri dönüyorum astra 1.6 180 hp le otomatik

Yorum

İnsignia'ya ne oldu?
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34JOM39
                          araniza yeni astrayla yarın tekrar geri dönüyorum astra 1.6 180 hp le otomatik
                          Salih telefondada söyledim tekrar geçmiş olsun ve yeni araban hayırlı olsun diyelim performans arabası olarak benzinli turbodan daha keyiflisi yok...

Yorum

bende eskiden insignia vardı 1.6 turbo sonra sattım 320i aldım bana hantal geldi onuda sattım 2bin dizel aldım almaz olaydım
                            hayırlı olsun çıkıca varmış

Yorum

arkadaşım valla geçmiş olsun
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş olsun.Ne olmuş acaba İnsignia'ya gösterdiniz mi?

Yeni aracınızda hayırlı olsun..

Yorum

İşleniyor...
                                X