Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ikibin dizel 210 beygir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ikibin dizel 210 beygir

bindiğin arabadan anlıyorsun abi, test videoları da var before/after şeklinde. bu zamana kadar chipe inanmayan ilk seni duydum abi ya ihihi ihihi

InsigniaTEAM

Yorum

abi 240 bg için dediğin gibi kesinlikle bu araçta bazı şeyleri yapmak lazım ekstradan, dediğin gibi aracın bu güçle rahat nefes alıp vermesi lazım, ve daha ii bir süspansiyon sistemi ve fren sistemi olması lazım, kuru güç nedir ki? araç ilk virajda bariyerlerde sonra Allah korusun, mustangler 64 yılında ilk çıktığında virajlarda kullanılması tavsiye edilmiyormuş zaten . yani araçta bir tek motor modifiye ederek piyasaya çıkmaya çok karşıyım, hatta ben motordan önce frenlerden başlarım modifiyeye...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        bindiğin arabadan anlıyorsun abi, test videoları da var before/after şeklinde. bu zamana kadar chipe inanmayan ilk seni duydum abi ya ihihi ihihi

Çağrı bu videoya gelene kadar stock insignia Fatih abi ve yazılımlı Volkan abinin videosu var şayet Volkan abinin araba fabrikasyon hatalı , hatalı dediğim normal değerlerin ve gücün üstünde değil ise zaten yazılımın faydası orda apacık gözüküyor
        Bilal kardeşim video sitede mevcut bir bak istersen yani herşeyi anlatan bir video o biraa +18 ama tek başına izle öpüşmeler sarılmalar var videoda

Yorum

doğru ya, ben eklemiştim hatta o videoyuda haha kafa yerinde değilki
          kamera - stock Insignia Cosmo + 19"diğeri - chip+kat iptali Insignia Cosmo + 18" - 234hphttp://www.insigniateam.com/forum
          InsigniaTEAM

Yorum

araç iptal oldu motordan duman üflüyordu sonra servisse gidene kadar motordan takır takır ses geldı istop ettı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34JOM39
              araç iptal oldu motordan duman üflüyordu sonra servisse gidene kadar motordan takır takır ses geldı istop ettı
              Büyük geçmiş olsun kardeşim tahminimce anlattılsrına göre turboyu yemiş olma olasılığın çok yüksek şayet turbo parçalandığı zaman az bi tıkırtı ile beraber ekzosttan bol miktarda beyaz duman ve yağ atmaya başlar dileyelim ki öyle bişey olmamış olsun...

Yorum

yada ciddi anlamda yükleme olduysa motor bloğunu çatlatma ile beraber pistonlarıda kavurmuş olabilirsin bu şekilde yazılımla zorlamada en azından katalitiklerin iptali ile sıkıştırma sonrası gaz dışa atılımı rahatlatılmalı eğer ciddi bir sorun olursa çok üzülürüm hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bugün sana yarın bize Allah esirgesin...

Yorum

ya araba çalişmiyor turbo sağlam ama gömlek yapiması gerekıyo dediler bu aradada 230 hp çıkmişti araç bencede aşiri yükleme oldu sürüm 2 attırmiştim

Yorum

sevgili genç kardeşim bu sitede senin arabana bir şey olduğunda sevincek adam bulamazsın aksine üzülüp elinden gelen yardımı yapmaya çalışırlar sen gerçeği söyle ne güç aldın arabandan ,hayırlı olsunmu diyelim yoksa gerçekten geçmiş olsunmu hangisi sen söyle

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

ya araba çalişmiyor turbo sağlam ama gömlek yapiması gerekıyo dediler bu aradada 230 hp çıkmişti araç bencede aşiri yükleme oldu sürüm 2 attırmiştim
                      Her ne olursa olsun yazılımında bir sınırı var yani bir yerde durulmalı değerler arttırılırken bilmiyorum valla o değerlere çıkıldıysa ciddi anlamda ki bu dyno ile ölçmek pek doğru değil en azından bi mercedes 350 4 matic dizel ile rahat yürümesi gerekir inşallah ciddi bir hasar yoktur...

Yorum

230 hp beygiri gördük ama sonra elimize aldık motoru araç şimdi tamiranede servise götürmedim fazla masraf çıkarırlar diye tanidik falan varmı sizlerde yardım olacak

Yorum

230 hp beygiri gördük ama sonra elimize aldık motoru araç şimdi tamiranede servise götürmedim fazla masraf çıkarırlar diye tanidik falan varmı sizlerde yardım olacak
                          peki sana tamir hanede demedikler mi sorun şu kardeş diye ? Birde hangi tamirhanede araç şuan ?

Yorum

sanayide araçın motoru sıcaktı ondan elleyemedıler yarın sabah bakılıcak gömlek yapılıp bi horoz diye bişey varmış onlar kırılmış

Yorum

Umarım sanayide anlayan birisi bakıyordur...Daha servislerimiz aracı doğru düzgün tanımıyor bu yüzden herkese teslim etmemek gerekir.En kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz inşallah.Geçmiş olsun
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

sanayide araçın motoru sıcaktı ondan elleyemedıler yarın sabah bakılıcak gömlek yapılıp bi horoz diye bişey varmış onlar kırılmış
                                Slm arkadaşım geçmiş olsun . araınız hangi tamirhanede ?ev halkalıda sanırım? bende atakentte oturuyorum. aynı araca sahibiz...sizin aracı görmek isterdim .. 2 kere benzinli aracın motorunu yaptırttım .... belki birşeyler söyleriz belkide birşeyler öğreniriz...
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X