Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ikibin dizel 210 beygir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ikibin dizel 210 beygir

Orjinal yazı sahibi: 34JOM39
    Yav dynodan vazgeçtim araç yağ yakıyor diniye gittik motor dediler
    nasıl anlamadım kardeş ?

Yorum

[quote=Sensation ]
      [quote=DiaDavidoff ]
      Orjinal yazı sahibi: 34JOM391 istersen ama en güzel sonucu nasıl alırsın onuda söyleyeyim çünkü bu dyno işi felan bizim ülkemizde yalan oluyor bul bir tane stock 1.6 180 ps bi onla kaldır onu havada karada yemen gerekiyor sonra volkan abimizin yazılımlı 1.6 ile kaldır dediğine göre isede onuda hafif zorlaman gerekiyor bu dediklerimiz gercekleşirse o zaman araban iyi işlem görmüş demektir yoksa geriside yok bu işin...
      [/quote

artı 1 ya da MDN yle kaldır bi 5 boy atman lazım
      biraz ikram et Uğur kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen

Geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur.

Yorum

[quote=DiaDavidoff ]
          [quote=Sensation ]
          Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Orjinal yazı sahibi: 34JOM391 istersen ama en güzel sonucu nasıl alırsın onuda söyleyeyim çünkü bu dyno işi felan bizim ülkemizde yalan oluyor bul bir tane stock 1.6 180 ps bi onla kaldır onu havada karada yemen gerekiyor sonra volkan abimizin yazılımlı 1.6 ile kaldır dediğine göre isede onuda hafif zorlaman gerekiyor bu dediklerimiz gercekleşirse o zaman araban iyi işlem görmüş demektir yoksa geriside yok bu işin...
          [/quote

şaka yapıyorum abi
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

[quote=Sensation ]
            [quote=DiaDavidoff ]
            Orjinal yazı sahibi: Sensation
            Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            [/quote

şaka yapıyorum abi
            Biliyorum kardeşim ben en son 235 lik bizim diğer araba yeni kasa mercedes 350 4 matik dizele yarım boyla kaybettim onun torku çok yüksek gecende motorunu bilmediğim yeni kasa s serisinede bir boyla üstün geldim ben arabamın gücünü bunlardan hesaplıyorum bu nedenle kardeşimize dyno önemli değil diyorum

Yorum

Kardes sana verim kantları hala düşünürsen

Yorum

Dizel araba Türkiye'de alınmaz bu birkere anladim

Yorum

Kardes sana verim kantları hala düşünürsen
                  neyi verecen arabanın sorunu neymiş noldu ne bitti bi anlat yahu...

Yorum

Dizel araba Türkiye'de alınmaz bu birkere anladim
                    kardeş,yaşadıklarını bizimle detaylı bir şekilde paylaşırsan bilgili arkadaşlarımız yardımcı olacaktır,keşke chip uygulamasını yaptırmadan önce foruma bir yazsaydınız :/
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Emre Motor yağ yakıyor diyor daha ne olsun geçmiş olsun diyelim inşallah masraf fazla çıkmaz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Anladığım kadarıyla araç yağ yakıyor olabilir ama turbo dizel araclarda normal araclar 15 binde yağ değişimi yapıyorsa dizellerde çok daha erken tükeniyor ki ben bizde ki dizel aracları ayda bir kere yağ kontrolü yapıyorum sorunu söylersen hemen yardımcı olacam ama cımbızla laf alıyoz sendende valla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Emre Motor yağ yakıyor diyor daha ne olsun geçmiş olsun diyelim inşallah masraf fazla çıkmaz.
                          Abi motor yağ yakabilir neyden yakıyor aşırı beslemeden mi ne bileyim neyden dolayı onu anlamadık yardımcı olmaya çalışıyoruz o kadarını bizde anladık...

Yorum

arkadaşlar konuyu gırgıra almışsınız biraz gerçeğe dönelim.. bu gün aradım geç arkadaşımızın dediği yeri, yeni açılan bir yer olmalı şuana kadar duymamıştım isimlerini firmanın, bende kendi aracım için sordum direk 240 bg olur dediler bana , peki bukadar güç aldıktan sonra motoru rahatlatmak için komple egzoz veya katları iptal etmeye susturucuları boşaltmaya ihtiyaç varmı dedim, yoo hiç bir şeye gerek yok dedi bana .. şimdi bukadar güçü almak için muhakkak egzoz sistemi veye kat iptali şart.. yapmassan birincisi bu gücü alamazsın kaldiki aldın çıkışı rahatlatmadınmı motor içi sıcaklığın çok artar pistonun sekmanın kavrulur silindirlerin bloğun zarar görür heleki bu sıcaklarda gazlarsan .. bu senin gittiğin yerdeki arkadaş bir şey olmaz dedi bana bukadar güçü almaklan eee şimdi bukadar rahat konuşabiliyorsa iki şey var ortada birincisi yaptığı işin arkasında durmayacak yada pek birşey bilmiyor ,, ikincisi fazla iyimser konuşuyor 240 bg olur diye gerçek 210 220 arası birazda dyno numarası.. senin araca gelince biz senin aracının bg nin yüksek olması bizi kıskandırmaz, övündürür aramızdan arkadaşlar modifiye yapınca insanlar bilgilenir sayemizde .. bu yüzden bizde seni bilgilendiriyoruz bildiklerimiz kadarıyla .. burası bir paylaşım sitesi ve içinde çok güzel dostluklar kurulduğu ınsıgnıa team ailesidir burada herkes büyüğünü küçüğünü bilir ona göre dostluklar kurulur sohbetler yapılır, sende dostluk arkadaşlık için geldinse HOŞ GELDİN ARAMIZA obaa

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                              arkadaşlar konuyu gırgıra almışsınız biraz gerçeğe dönelim.. bu gün aradım geç arkadaşımızın dediği yeri, yeni açılan bir yer olmalı şuana kadar duymamıştım isimlerini firmanın, bende kendi aracım için sordum direk 240 bg olur dediler bana , peki bukadar güç aldıktan sonra motoru rahatlatmak için komple egzoz veya katları iptal etmeye susturucuları boşaltmaya ihtiyaç varmı dedim, yoo hiç bir şeye gerek yok dedi bana .. şimdi bukadar güçü almak için muhakkak egzoz sistemi veye kat iptali şart.. yapmassan birincisi bu gücü alamazsın kaldiki aldın çıkışı rahatlatmadınmı motor içi sıcaklığın çok artar pistonun sekmanın kavrulur silindirlerin bloğun zarar görür heleki bu sıcaklarda gazlarsan .. bu senin gittiğin yerdeki arkadaş bir şey olmaz dedi bana bukadar güçü almaklan eee şimdi bukadar rahat konuşabiliyorsa iki şey var ortada birincisi yaptığı işin arkasında durmayacak yada pek birşey bilmiyor ,, ikincisi fazla iyimser konuşuyor 240 bg olur diye gerçek 210 220 arası birazda dyno numarası.. senin araca gelince biz senin aracının bg nin yüksek olması bizi kıskandırmaz, övündürür aramızdan arkadaşlar modifiye yapınca insanlar bilgilenir sayemizde .. bu yüzden bizde seni bilgilendiriyoruz bildiklerimiz kadarıyla .. burası bir paylaşım sitesi ve içinde çok güzel dostluklar kurulduğu ınsıgnıa team ailesidir burada herkes büyüğünü küçüğünü bilir ona göre dostluklar kurulur sohbetler yapılır, sende dostluk arkadaşlık için geldinse HOŞ GELDİN ARAMIZA obaa

Yorum

emre guzel aciklamasin eywallah kardesim) ama yinede o testi yapan sistemi monte eden adamlar yani bizi keklemedikleri ne malum ben bunu resmi bir dileden ogrenmek ve inanmak istiyorum sonra direk koyucam arabaya))
                                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

İşleniyor...
                                X