Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia için performans diski soğutmalı koltuk

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia için performans diski soğutmalı koltuk

yanlış anlama abi yani ayıpladığımdan veya yanlış bişey yaptığından değil, modifiye demek risk demek modifiyeli arabalar riskli arabalardır zaten

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
      olabilir tabi zaten diskler yeni değişti.Araç modifikasyonu hakkında sıfırım.Yani tenekeden disk getirse tak abi derim(O kadar olmasada).Aracım 220 hp olmasına rağmen (insanoğlu doyumsuz ya) Gazın verdiği tepkiden memnun değilim.Otomatik vitesin verdiği baygınlığı gidermek mümkün mü.Yani araç sollıcam bir iki saniya önceden hesap yapmam gerekiyor.Basar basmaz tepki vermiyor araç.Dedim ya doyumsuzluk işte.Aracı aldığımda süper ya ne güzel yok böyle makina deyip duruyordum,şimdi başladık yok şu eksik yok bunu daha iyi yapalım..Sizin söylediğiniz konunun altındaki yazıları okudum epey eski tarihli.Son gelişme ne haberiniz varmı kaldı galiba o konu öyle.Ciddi anlamda yazılım ve fren konusunda iyileştirme için konuşmaya devam edelim.Kolay gelsin.
      Şafak bey sanırım aynı araçlara sahibiz. Eğer Flexride sisteminiz var ise ve performans istiyorsanız aracınızı Sport modunda kullanmanızı tavsiye ederim, hakikaten 100'de 200 farkediyor. Flexride yoksada arkadaşların dediği gibi Sprintbooster tercih edebilirsiniz.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Disklerin hafif yagmurda performanslarını cok merak ediyorum?
        Ben bir defa 30 km ile giderken önde fren farları calısmayan bir araca giriyordum inanamadım olana
        Sonra dedim tekerler cok iyi durumda değil ondandır
        ama Abant bulusmasında Sufi de aynı seyden bahsedince ufak bir soru işareti oluştu kafamda
        bu disklerin performansı iyidir umarım

Brembo kapak bence de sart. Sahne dururlar

Koltuk üstü soğutucu sahaneymiş nereden alabiliriz ?

4 egsozu sahsen sevmedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          abi sen bunları sen söylüyorsun ama 1.6 dan 250 bg güç alıyorsun
          ömer kardeşim dediğim gibi o güçleri almak için motoru rahatlatmak gerekiyor püskürtmeyi arttırıcaz turbo basınsını arttıracaz ama çıkışlar aynı olursa o güçleri alamayız alsak bile tork eğrisi düz olmuyor üst devirlerde inip çıkıyor egzoz sistemi veya,, boşaltırsak susturucuların içini ,,katların iptalinde 10 15 bg arası ğüç alırız sırf egzoz sisteminden.. .peşinede sağlam bir yazılım tamamdır ... bense hepten abarttım yazılımı atn barboros bloku kırıcaz artık yüklenmeyelim diyor bense gittiği yere kadar diyorum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Ben bir defa 30 km ile giderken önde fren farları calısmayan bir araca giriyordum inanamadım olana
            ama Abant bulusmasında Sufi de aynı seyden bahsedince ufak bir soru işareti oluştu kafamda

4 egsozu sahsen sevmedim

yağmurlu havada denerim bilgi veririm soğutucularıda içerenköyde aksasuarcıdan aldım

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

onur bey tavsiyenize uyup spinbooster la ilgili arastırmaya başladım. tavsiyeniz için saolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                abi sen bunları sen söylüyorsun ama 1.6 dan 250 bg güç alıyorsun
                ömer kardeşim dediğim gibi o güçleri almak için motoru rahatlatmak gerekiyor püskürtmeyi arttırıcaz turbo basınsını arttıracaz ama çıkışlar aynı olursa o güçleri alamayız alsak bile tork eğrisi düz olmuyor üst devirlerde inip çıkıyor egzoz sistemi veya boşaltırsak susturucuların içini katları iptalinde 10 15 bg arası ğüç alırız sırf egzoz sisteminden .peşinede sağlam bir yazılım tamamdır ... bense hepten abarttım yazımı atn barboros bloku kırıcaz artık yüklenmeyelim diyor bense gittiği yere kadar diyorum

yani abi sonuçta arabalarımız güçlü araçlar olsa bile 1.6 oldukları için pek bişey yapamıyoruz, ama diğer yandan da vergi avantajı için 1.6 şart, çok büyük bir paradoks , abi sizi gerçekten takdir ediyorum, böyle çılgınca şeyler yapmak lazım, arabalar bizim bir parçamız olsa da sonuç olarak makine, bu nüansı anlamak gerek, bişey olsa bile bir 'can' kadar üzülmeyiz... bende şahsen bir araç alıp modifiye olayının dibine vurmak istiyorum tabi sizin gibi 65 milyarlık bir araba modifiye edecek bir gücüm yok mesela 10 milyara bir araba alıp üzerine 10-15 bin tl harcayıp çok dehşetli makineler çıkartma düşüncem var, ya da biraz daha biriktirip sıfır 50 bin lik bir araç alırım sıfır ama modifiye edemem, o zaman da işin zevki olmaz ... şu anda bir tipo 2.0 16v almayı planlıyorum kısa bir zaman içinde araç 9-10 bin tl ve 148 bg, eminim ki bu harcayacağım parayla 250 bg kadar güç çıkarırım düşüncesindeyim, tabi güvenlik önlemlerini alarak, mesela jant lastik fren sistemi süspansiyon modifiyesi de olur işin içinde, tipodaki motor bloğu zannedersem lancia delta integrale de kullanılan bloğun aynısı, ve 300 bg güce kadar destekler düşüncesindeyim, ama tabi araç destekler mi bilemem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                  onur bey tavsiyenize uyup spinbooster la ilgili arastırmaya başladım. tavsiyeniz için saolun

bende ilk maaşımı alayım bir sprint booster taktırmayı planlıyorum aracımda flexride yok bu sebeple yönelmemiz gereken yer sprint booster

Yorum

35 45 bin arası 350 400 bg lik honda cıvıc turbolu araçlar var geçenlerde bitanesiyle test etmiştim paşaoğlunda yaptılar aracı

Yorum

35 45 bin arası 350 400 bg lik honda cıvıc turbolu araçlar var geçenlerde bitanesiyle test etmiştim paşaoğlunda yaptılar aracı
                      abi hondalar yüksek devirli araçlar, o araçlar hepsi aldığımda motor isteyecek, hepsi vti, tamam çok güzel modifiye ediliyor da, parçaları pahalı, motor yaptıralım desek 5 bin tl ye mâl olacak en az, tipo alırsam hem 2000 motor, ne versek yer, hem kendisi hem parçaları ucuz 2500 tlye motoru komple sıfırlıyorlar , benim en kısa zamanda araba almam lazım abi, bu sebeple biraz daha para biriktiremem, eğer beklersem delircem artık

Yorum

kalbinde yatan arabayı alırsın inşallah fotoğraftaki araba kimin

Yorum

abi hondalar yüksek devirli araçlar, o araçlar hepsi aldığımda motor isteyecek, hepsi vti, tamam çok güzel modifiye ediliyor da, parçaları pahalı, motor yaptıralım desek 5 bin tl ye mâl olacak en az, tipo alırsam hem 2000 motor, ne versek yer, hem kendisi hem parçaları ucuz 2500 tlye motoru komple sıfırlıyorlar , benim en kısa zamanda araba almam lazım abi, bu sebeple biraz daha para biriktiremem, eğer beklersem delircem artık
                          kardeşim geniş bir vakitte sana tavsiyelerim olacak ama kısa ve net olarak ilk ve en önemli tavsiyem tipo mu asla neden dersen küçümsemekten değil ama tipo her zaman tipodur isterse 500 bg olsun sınıfı kalitesi bellidir insanlar her zaman 500 bg desende altı üstü tipo derler bunun bir örneği Ankarada yapılmış olan gelmiş geçmiş en güçlü şahin 06 mju .. Draglarda yemediği araba kalmadı miafori ile desteklendi tavan kısaltıldı edildi gelmiş gecmiş en iyi arabalardandı belki ama adı şahin di gecen yılın başında perte çıktı ve artık ne adı kaldı ne kendisi,
                          demek istediğim şu yaptığın araba adıylada içeriği ilede marka olarakta modifiye olarakta saygı görmeli...
                          Bi abi tavsiyesi bu işlerde emeğin karşılığı alınmalı yoksa gerisi boş...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair

4 egsozu sahsen sevmedim

Aslında bu sorun genel ABS problemidir kısa mesafelerde durması zor olur ama yüksek hızlarda tatminkardır bizim yaptığımız güncellem ise "ebc" yüksek süratte ve keskin kısa makaslar sonrasında durmak için yaptırıyoruz diğer bir tarafta bahsetmiş olduğunuz hızlarda ve mesafelerdede işe yarıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hayırlı olsun volkan abi, artık arkandan gelmemek lazım demekki, mazallah duramayabiliriz egzosları canlı görmek yorum açısından daha sağlıklı olur, fotolarda sanki biraz sıkıştırlmış gibi duruyor, yuvası biraz daha geniş olsaymış daha iyi olurmuş sanki....

Yorum

Walla Volkancığım coşturmuşsun aracı yine. 4 egzos hoş olmuş bence de. Deri döşemeyi zaten bizzat görmüş ve çok beğenmiştim. Bana da yaptıralım demiştim hatırlarsan. Walla bi haftasonu gelip döşeme ve chip yaptırıp dönmek lazım. Hayırlı olsun tekrar.
                                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                                X