Ynt: insignia için performans diski soğutmalı koltuk
Nuri Teknik olarak %50 ye varan bir performanstan bahsediyorlar varsın olmasın %30-%40 kesin iyileştiriyor bu tür fren sistemleri özellikle yoğun trafikte acil durmalarda ve yüksek hızlarda iken erken durmalarda işe yarıyor tek kötülüğü arkanızdaki araçta bu sistem yok ise arkadan size vurabilir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Volkan var ya sen insani gunaha sokarsin hatta bosanmaa neden olursun v benimkine neden olacaksin. Fren performans nasil etkileniyor ikinci soru dordunun de boyutu ayni mi ve total fiyat kac euro? Bu arada bunu topluca siparis veremezmiyiz?
Bu Fren Diskleri ile ilgili daha önceden konu açmıştık eğer isteyen olursa toplu alım yapılabilir bizim arajların disk çapı standart olmadığı için stokta fazla bunmuyor
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
öncelikle hayırlı olsun.Gülegüle kullanın.
daha önce okudunuz mu bilmiyorum ama bende frenden gelen sesten şikayetciyim.Hatta gedizlere yazdığım yazıyıda burda yayınladım .Sizin ebc markasıyla ilgili tavsiyeleriniz üzerine Türkiye sitesine girrdim .Birkaç firma yazıyor satışta ve serviste.Sizin özellikle tavsiye edeceğiniz bir yer varmı bende diskler ve balataları değiştirmek istiyorum.Saygılar sunarım
Orjinal yazı sahibi: dawn1974
öncelikle hayırlı olsun.Gülegüle kullanın.
daha önce okudunuz mu bilmiyorum ama bende frenden gelen sesten şikayetciyim.Hatta gedizlere yazdığım yazıyıda burda yayınladım .Sizin ebc markasıyla ilgili tavsiyeleriniz üzerine Türkiye sitesine girrdim .Birkaç firma yazıyor satışta ve serviste.Sizin özellikle tavsiye edeceğiniz bir yer varmı bende diskler ve balataları değiştirmek istiyorum.Saygılar sunarım
Eğer Frenlerle ilgili bir güncelleme yapacaksanız toplu alım fırsatı yakalamak için bir konu açmıştık orayı takip ederseniz uygun şartlarla alım sağlanabilir yok ben acil almam lazım diyorsanız Maslakta Ebc nin ithalatçısı var orayla görüşebilirsiniz.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
olabilir tabi zaten diskler yeni değişti.Araç modifikasyonu hakkında sıfırım.Yani tenekeden disk getirse tak abi derim(O kadar olmasada).Aracım 220 hp olmasına rağmen (insanoğlu doyumsuz ya) Gazın verdiği tepkiden memnun değilim.Otomatik vitesin verdiği baygınlığı gidermek mümkün mü.Yani araç sollıcam bir iki saniya önceden hesap yapmam gerekiyor.Basar basmaz tepki vermiyor araç.Dedim ya doyumsuzluk işte.Aracı aldığımda süper ya ne güzel yok böyle makina deyip duruyordum,şimdi başladık yok şu eksik yok bunu daha iyi yapalım..Sizin söylediğiniz konunun altındaki yazıları okudum epey eski tarihli.Son gelişme ne haberiniz varmı kaldı galiba o konu öyle.Ciddi anlamda yazılım ve fren konusunda iyileştirme için konuşmaya devam edelim.Kolay gelsin.
volkan abi hayırlı olsun, modifikasyonlar çok güzel durmuş, biz de sizleri örnek alıcaz abi, önümüzdeki en iyi örnekler sizsiniz
Orjinal yazı sahibi: dawn1974
olabilir tabi zaten diskler yeni değişti.Araç modifikasyonu hakkında sıfırım.Yani tenekeden disk getirse tak abi derim(O kadar olmasada).Aracım 220 hp olmasına rağmen (insanoğlu doyumsuz ya) Gazın verdiği tepkiden memnun değilim.Otomatik vitesin verdiği baygınlığı gidermek mümkün mü.Yani araç sollıcam bir iki saniya önceden hesap yapmam gerekiyor.Basar basmaz tepki vermiyor araç.Dedim ya doyumsuzluk işte.Aracı aldığımda süper ya ne güzel yok böyle makina deyip duruyordum,şimdi başladık yok şu eksik yok bunu daha iyi yapalım..Sizin söylediğiniz konunun altındaki yazıları okudum epey eski tarihli.Son gelişme ne haberiniz varmı kaldı galiba o konu öyle.Ciddi anlamda yazılım ve fren konusunda iyileştirme için konuşmaya devam edelim.Kolay gelsin.
şafak abi şimdi sizin arabada flexride var mı? varsa sollarken sport moduna geçin biraz daha düşünceden kurtulursunuz, ha bi de ben sizin yerinizde olsam otomatik yerine sürekli tiptronikte kullanırdım o zaman gecikme pek yaşanmazdı kanaatimce bir de turbonun dolmasını bekliyoruz hep o da ayrı tabi, ayrıca bir de sprint booster taktırırsanız, aracınızı 250 bg civarında hissedeceğinizden eminim
sizin ilacınız yazılım ve sptınt boster katalizörleri çıkışları rahatlatmasanız bile direkt 40 bg albilirsiniz sprınt bosterıda takınca bu araba benimmiydi dersiniz çok ciddi fark eder hızlanmanız
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
okadar rahat alamazsın alırsın ama egzoz sistemi yada bütün susturucuların içini boşaltman lazım artı yazılımıda çok yüklemek gerekiyor biraz risk alarak.. onun hariçinde süper çhips hiçbir şeyi boşaltmadan 40 bg 60 nm tork veriyor bunda hiç bir risk yok
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum