evet arkadaşlar disklerin rodajını bitirdim 1500 km kadar sürüyor diskler delikli ve kanallı balatalarsa kömür tozu yerine kevlar ve seramikten yapılıyor ısınmaya karşı dayanıklı ve daha iyi durduruyor aracı ebc markası herkese tavsiye ederim .. ve birde koltuk soğutma aparatı koltuğun üstüne takıyorsun altta motoru var normal soğutmalı koltuğun aynı işlevi görüyor 160 tl yaz günü çok işe yarıyor birde 4 lü egzoz çıkışı ve komple deri döşeme yaptım egzozlar nasıl yakışmışmı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia için performans diski soğutmalı koltuk
Collapse
X
-
Ynt: insignia için performans diski soğutmalı koltuk
Orjinal yazı sahibi: volkanevet arkadaşlar disklerin rodajını bitirdim 1500 km kadar sürüyor diskler delikli ve kanallı balatalarsa kömür tozu yerine kevlar ve seramikten yapılıyor ısınmaya karşı dayanıklı ve daha iyi durduruyor aracı ebc markası herkese tavsiye ederim .. ve birde koltuk soğutma aparatı koltuğun üstüne takıyorsun altta motoru var normal soğutmalı koltuğun aynı işlevi görüyor 160 tl yaz günü çok işe yarıyor birde 4 lü egzoz çıkışı ve komple deri döşeme yaptım egzozlar nasıl yakışmışmı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: FacomXDisklerden bende sipariş verdim 15-20 gün sonra gelecek
Biz aslında volkanla beraber sipariş vermiştik ama sipariş eksik gelince volkanın daha çok ihtiyacı var ve diski ve balatayı aldı bu ayın sonunda diyorlar ama 1-2 haftada öyle uzar fiyatı yaklaşık 750 tl dövize göre değişiyor biz sipariş verdiğimizde ki € kuru şimdikinden çok fazla fiyatı ürün geldiğinde netleşecek
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55hayırlı olsun diskleride çekyseydin keşke abi
4 ekzoz ise düşündürücü ama en azından göze batıcı değilF30 Sport+
Yorum
-
cok guzel olmus volkan abı güle güle kullan! cagrının dedıgıne katılıyorum brembo kalıperlerıyle harıka durur! ne kadara mal oldu koltukların komplesıyle frenler balatalar dıskler fln hersey ıyı guzel hosta hala daha debrıyaja cozum bulunamadı galıba dımı volkan abı?
Yorum
-
4 egzoz gerçekte daha güzel duruyor buluşmada bakarsınız dediğiniz gibi kaliperlere kapak yakışır taktıracam deri döşemecinin işçiliği süper 800 tl suni deri
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkan4 egzoz gerçekte daha güzel duruyor buluşmada bakarsınız dediğiniz gibi kaliperlere kapak yakışır taktıracam deri döşemecinin işçiliği süper 800 tl suni deriF30 Sport+
Yorum
-
Volkan var ya sen insani gunaha sokarsin hatta bosanmaa neden olursun v benimkine neden olacaksin. Fren performans nasil etkileniyor ikinci soru dordunun de boyutu ayni mi ve total fiyat kac euro? Bu arada bunu topluca siparis veremezmiyiz?
Yorum
Yorum