Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint Booster hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sprint Booster hk.

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    hayırlı olsun murat, iyi günlerde kullanman dileğiyle.......
    Eywallah kardeşim çok sağol. Bakalım sırasıyla bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

Yorum

ilk duyduğum zamanlarda bana para tuzağı gibi gelmişti ama çalışma sistemini sonradan farkettim
      2004 Corsa C dizel varken gaz tepkisi çok çok yavaş geliyordu bana, rölantideyken gaza sonuna kadar basıp çekiyordum devir saati 1500'e kadar anca çıkıyordu.
      servise sordum, bunlarda gaz teli yok, sensörlü olduğu için gecikme yapar demişti.
      sonradan farkettim ki bu cihaz o işi çözüyormuş
      ama ne kadar sağlıklıdır? motoru gereksiz yere boğar mı acaba? mühendisler de gaz tepkisini ayarlarken birşeyleri düşünerek ayarlıyordur eminim.
      InsigniaTEAM

Yorum

Ya su sprint boosteri ankarada nasil bulacagim bilen varmi dostlar?

Yorum

O işden Ankarada emre anlar abim

Yorum

Eet koc
            Bence de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Ya su sprint boosteri ankarada nasil bulacagim bilen varmi dostlar?
              Bulurum abi ben sana en kısa zamanda

Yorum

Emre her zamanki gibi senden gerekli performansi bekliyorum.ben seni rahatsiz etmemek icin surekli bir sey istememek icin birsey dememistim ama dondu dolasti seni buldu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Emre her zamanki gibi senden gerekli performansi bekliyorum.ben seni rahatsiz etmemek icin surekli bir sey istememek icin birsey dememistim ama dondu dolasti seni buldu.
                  Abi hallederiz kolay işler bunlar Allah dermansız dert vermesin

Yorum

Bulamamak gibi bir sıkıntılı olursa bende burdan halledebilirim.

Yorum

Bu Booster dizellerde gerekli aslında.kick down yaptığında hemen algılamıyor araba.bi kaç saniye geçiyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        sen bulabilirsinde senden istediğimiz senin getirmen gerekir ankaraya kadar gelecen ki şöyle bi sprint booster yemek etkinliği yapmamız gerekir sana bilmiyoru artık
                        gelirim diyorsan al bi tane sprint booster yanına çık gel Ankaraya abi,
                        seni buralara getirmek için biraz fırsatcılık gibi oldu ama idare et

Yorum

önceki dün deneme amaçlı sprint booster taktırdım, keşke taktırmasaydım, bağimlılık yaptı, şimdi çıkaramıyorum

Yorum

önceki dün deneme amaçlı sprint booster taktırdım, keşke taktırmasaydım, bağimlılık yaptı, şimdi çıkaramıyorum
                            sprint booster'lı insigniaların hızlanma verilerini gerçekten merak etmeye başladım şimdi siz de böyle diyince
                            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                              sprint booster'lı insigniaların hızlanma verilerini gerçekten merak etmeye başladım şimdi siz de böyle diyince
                              henüz iki gündür kullanıyorum, ara ara test edebildim, mesela 4.vites 80 km/h sabit gidiyorsun, sistem 2 kademeli, tuşa tek basıyorum, araç bi şahlanıyor, ibre direk 100, bi daha tuşa basıyosun bi bakmışın anında 120 olmuş ama gazda ayağım hep sabit, özellikler alt devirlerde, turbonun devre dışı olduğu olduğu devirlerde aracın gücüne önemli ölçüde canlılık kattı, eskiden bayılan yerlerde şimdi kedi gibi tırmanıyor
                              sakın denemek için taktırmayın bence, bağimlılık yapıyor ve sökemiyorsunuz, sistemi kapadığınızda araç sanki gitmiyor gibi....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                                sen bulabilirsinde senden istediğimiz senin getirmen gerekir ankaraya kadar gelecen ki şöyle bi sprint booster yemek etkinliği yapmamız gerekir sana bilmiyoru artık
                                gelirim diyorsan al bi tane sprint booster yanına çık gel Ankaraya abi,
                                seni buralara getirmek için biraz fırsatcılık gibi oldu ama idare et
                                Kardeş inanki bende çok istiyorum fakat işlerden zaman kalmıyor.Ama ilk fırsatta seni ziyaret edeceğim.

Yorum

İşleniyor...
                                X