onemlı olan yakıtı ne kadar etkıleyecegı eger duserse hakkatende 5 vıteste anlık tuketım 10 lt fln olurken 8 7 gıbılerde gezıyorsa sayet bıde kalkıslarda cok cekmıyorsa super ozaman
Ben de flexi var ancak ben de bundan yaptiracagim. Sormasi aip maliyet nedir?
Bence siz sport moddayken pek bu alete ihtiyaç duymazsınız.Tabiki zevk işi neticede. Maliyet olarak Euro kuru yüksek olduğu için fiyatı biraz yükselmiş 570 TL'ye hallettim ben. 2 ay önce alan arkadaşım 500 TL'ye almıştı.
onemlı olan yakıtı ne kadar etkıleyecegı eger duserse hakkatende 5 vıteste anlık tuketım 10 lt fln olurken 8 7 gıbılerde gezıyorsa sayet bıde kalkıslarda cok cekmıyorsa super ozaman
Kardeşim neticede bu tip aletler performansa dayalı aletler bunda ekonomi aramak pek mantıklı değil ama dediğim gibi tecrübeyle sabittir yüksek viteste düşük süratlerle gidildiğinde yakıtta ciddi anlamda düşüş oluyor.
birde bunların ayar düğmeli olanı var gaz tepkisinin nekedar hızlı olacağını belirliyor yanlış hatırlamıyorsam 3 kademeli ilki kapalı yani standart araç gaz tepkisi ,ikincisi biraz daha hızlı ,üçüncüsü resmen anında, sizinkisi de bu şekildemi
birde bunların ayar düğmeli olanı var gaz tepkisinin nekedar hızlı olacağını belirliyor yanlış hatırlamıyorsam 3 kademeli ilki kapalı yani standart araç gaz tepkisi ,ikincisi biraz daha hızlı ,üçüncüsü resmen anında, sizinkisi de bu şekildemi
Yorum