bakalım bu konuda bende bişeyler yapacam yenilik aramaya başladım bende zaten araba ağzına kadar doldu çok hızlı yaptım herşeyi yapacak bişeyde kalmadı
Sende potansiyel var kardeşim illaki yapacak bişey bulursun sen.
Hayırlı olsun arkadaşım yayların.Buarada resimlerin çekildiği yerden Her geçtiğimde görüyorum arabayı, tahmin etmiştim.Eskiden gri edition 18 jantlı duruyordu senin miydi oda
Abi ben en çok yarış arabası gibi yaylanmasını sevdim sanki.. Zıp zıplıyor ama işte orası güzel gibi, birde şöyle güzel bir motor sesiyle OPC gibi hissettirmezmi??
burak bey selam, motor sesiyle ilgili bi çalışmanız varmı, o OPC deki sesi almak için neler yapılabilir?
Abi ben en çok yarış arabası gibi yaylanmasını sevdim sanki.. Zıp zıplıyor ama işte orası güzel gibi, birde şöyle güzel bir motor sesiyle OPC gibi hissettirmezmi??
burak bey selam, motor sesiyle ilgili bi çalışmanız varmı, o OPC deki sesi almak için neler yapılabilir?
Bunu bende merak ediyorum abi.
Motor sesiyle ilgili en basit işlem en ucuz maliyetli olarak aracımızın ortasında ki ekzost borusunda kocaman bir susturucu mevcut tahminen 50 cm civarı onu söktürüp oraya aynı uzunlukta muhtemelen 62 lik krom boru kesilip eklenti yapılacak çok güzel rahatsız etmeyen bir ekzost sesi tatmin edici olacaktır işlem süresi takılması ve tekrar orjinal haline döndürülmesi 15 dakikayı gecmez...
Maliyeti ne olur abi bunun bu sesi kontrol edebilirmiyiz peki babam kullanırken kapalı kalıcak ben kullanırken açık olucak şekilde
Abim benim bu dediğimin maliyeti en fazla 30-40 lira ama öyle kapatayım acayım dersen tek taraflı lionfire son susturucu düşüneceksin onun içinde minimum 500 lirayı gözden çıkaracaksın.
Ama benim bu tavsiye ettiğim olayda çok şiddetli bir ses olmayacağı için ne senin nede babanın rahatsız olacağını sanmıyorum güzel bir ses verecek bu sesi denemen için her halikarda susturucu ekzost borusundan kesilip alınacak ve yerine düz boru takılacak ve bu şekilde zaten hazır olacak yaptır dene olmadı geri dönüşümü kolay...
Hayırlı olsun arkadaşım yayların.Buarada resimlerin çekildiği yerden Her geçtiğimde görüyorum arabayı, tahmin etmiştim.Eskiden gri edition 18 jantlı duruyordu senin miydi oda
Aynen doğru biliyorsun arkadaşım. Teşekkür ederim.
Motor sesiyle ilgili en basit işlem en ucuz maliyetli olarak aracımızın ortasında ki ekzost borusunda kocaman bir susturucu mevcut tahminen 50 cm civarı onu söktürüp oraya aynı uzunlukta muhtemelen 62 lik krom boru kesilip eklenti yapılacak çok güzel rahatsız etmeyen bir ekzost sesi tatmin edici olacaktır işlem süresi takılması ve tekrar orjinal haline döndürülmesi 15 dakikayı gecmez...
emre bu egzost çıkışlarının ordaki, arka tampon altındaki susturuculardan bahsetmiyosun dimi, aracın ortasında bi susturucu dahamı var?
emre bu egzost çıkışlarının ordaki, arka tampon altındaki susturuculardan bahsetmiyosun dimi, aracın ortasında bi susturucu dahamı var?
Arabanın heryerine susturucu koymuşlar kardeşim. Ortada bir tane kocaman susturucu var onları söylüyor Emre.
Yorum