Hasan Distribitör ün kendisimi taktı yoksa Odak ta ki ustalar mı taktı...
Bu yayların eski modellerinde sağ sol farkı yok fakat yeni modelerde daha doğrusu bazı araçlarda fark vardı...
Yayların sağ sol farklı oluyor yayların bittiği yerleri farklı oluyor...
Hasan Distribitör ün kendisimi taktı yoksa Odak ta ki ustalar mı taktı...
Bu yayların eski modellerinde sağ sol farkı yok fakat yeni modelerde daha doğrusu bazı araçlarda fark vardı...
Yayların sağ sol farklı oluyor yayların bittiği yerleri farklı oluyor...
ilk yayları odak takmıştı, sorun olunsa distribitör firma kendi si yeniledi yayları, montajıda kendi servisinde yaptı, sağ sol aynı diye biliyorum....
Hasan'cım sen jantları taktırırken kamber ayarıyla falan oynamıştın ses ordan bir yerden geliyor olabilirmi?
muratçığım senin kamber ayarlarınlada oynadılar, çünkü yayları salıncaktan takıyolar, oda kamber ayarlarını bozuyor, hem kamber sadece bi ayar, ses yapcak bişi değil....
Peki şuanda yaysız kullanıyorsun o bahsettiğin ses gittimi?
maalesef, gitti
Ya anlamadığım şey senin araca takılan yay bozuk bile olsa adamlar yenisini taktılar ve sorun çözülmedi. Peki nasıl oluyorda aynı araca,aynı yayı takıyoruz değişik sonuçlar çıkıyor çözemedim ben bu işi. Maşallah diyeyimde ben henüz böyle bir durumla karşılaşmadım.
Peki şuanda yaysız kullanıyorsun o bahsettiğin ses gittimi?
maalesef, gitti
Ya anlamadığım şey senin araca takılan yay bozuk bile olsa adamlar yenisini taktılar ve sorun çözülmedi. Peki nasıl oluyorda aynı araca,aynı yayı takıyoruz değişik sonuçlar çıkıyor çözemedim ben bu işi. Maşallah diyeyimde ben henüz böyle bir durumla karşılaşmadım.
murat dedimya kullanıcı farkı, benim ya müziği kısmamam gerek yada araç kullanırken bi kulaklık filan takmam gerek....
Yorum