Duyuru

Collapse
No announcement yet.

APG 09.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: APG 09 yaylandı

KW Spor yaylar hem Normal hemde Flexilere kullanılıyormuş sonuçta işimizi görüyormuş

sadece coilover siztemlerde farklı yay kullanılıyormuş

Not:Forumda tabiki bildiklerimizi paylaşacağız " burak beye sorunuzu soralım " daki maksat ticari bir ürün olduğu için satış politikası hakkında bilgimiz olmadığı için sadece yönlendirme yapabiliyoruz.

siz aracınıza KW Spor yayları taktırırsınız ve sizden yorumları dinleriz şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Samimi ve icten yardiminiz icin gercekten cok tesekkur ederim.. Su aralar vaktim biraz kisitli ancak ilk firsatta bir kw yay taktiricam ve izlenimlerimi siz degerli forum uyeleriyle paylasicam

Yorum

Hayırlı olsun, güle güle kullan
        (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Hayılı Ugurlu Olsun HASAN"cım
          Kazasız Belasız Sürüşler
          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
            Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Orjinal yazı sahibi: Nurettin
            Tebrikler, güzel düşünmüşsün. Kazasız belasız ve trafik kurallarına uyumlu sürüşler.

o konuda rahat ol nurettin abi, trafik kurallarına sonuna kadar uymaktayım
            ohhhhhh yandannnnnnnnnnnn şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım şıkıdım
            Kıvır Hasanım kıvır

nurettin abiyle aramıza girmeyin lütfen trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.... kim görmüş ki benim uymadığımı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ummut
              FacomX:
              Alıntı sahibi: ummut üzerinde 28 Haziran 2011, 19:54:13

Tamamini okudum ama benim aradigim bi kesinlik varsayim degil olmuyorsa da nedeni neyse uzatmiyim bastan okuyim belki anlarim

Filexi ler için özel yay takmanız lazım AutoTuning fuarında bir yay firması bu şekilde bilgi vermişti Bildiğiniz gibi flexi de mekanik hidrolik ve elektronik kullanılarak amartisörler değişken oluyor aynı bu özellikleri destekleyen özel tasarlanmış yayların takılması gerekiyor bu konuda ısrarcıysanız burak beye sorunuzu soralım çünkü onlar Furadaki firma ile çalışıyorlar

Bu cevap cok daha kaliteli ve alcak gonullulukle verilmis bi cevap olmus oncelikle cok tesekkur ederim.. Sonucta herseyi acip servise sorabiliriz zaten o zaman forumda paylasim yapmanin konusmanin irdelemenin ne manasi var.. Kimse konu acmasin arasin servise sorsun

Flexinin calisma prensibini biliyorum evet sanirim haklisiniz Burak bey odak servisteydi heralde degilmi? Yonlendirme icin cok tesekkur ederim ben en kisa zamanda bu konuyu cozup buraya donusunu yaparim belki merak eden baska arkadaslarda vardir.. Saygilar..

tabiki herşeyi arayıp servise sorabilirz, servise sorduğumuz şeyleride burda paylaşıp herkesi bilgilendirme yapmış oluruz, servise aramanın manası bu bence, bizimde bilmediğmiz şeyler oluyor tabiki, bilen insanlara sorup, forumda paylaşmamız daha sağlıklı değilmidir....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR
                Hayırlı olsun, güle güle kullan
                teşekkür ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                  Hayılı Ugurlu Olsun HASAN"cım
                  Kazasız Belasız Sürüşler

teşekkür ederim ufuk abim

hepimize kazasız, belasız, keyifli sürüşler....

Yorum

Biz hallettik o konuyu Hasan,cozuldu yani..

Yorum

Biz hallettik o konuyu Hasan,cozuldu yani..
                      oluyormuymuş bari, ben servisle görüştüm ama sağlıklı bi bilgi edinemedim, tarık bey var bu konularda bilgili, ancak o da tatildeymiş....

Yorum

FacomX:
                        KW Spor yaylar hem Normal hemde Flexilere kullanılıyormuş sonuçta işimizi görüyormuş

sadece coilover siztemlerde farklı yay kullanılıyormuş

Yorum

sizin araçta flexi şase varmı?

Yorum

Evet var o yuzden sormustum zaten

Yorum

Evet var o yuzden sormustum zaten

flexi şase sistemini iyice bi araştırmak gerek,orjinal sistemde sertleşmeyi sağlayan mekanizma yaymı, amortisörmü, eğer yay ise değiştirmek pek sağlıklı olmaz bence, illa değiştirmek istiyorsanız coilover takılmalı diye düşünüyorum....

Yorum

Hali hazirda belli bi mukavemmette sekillendirilmis metal uzerinden sertlestirme yapmanin imkansiz olucagini dusunuyorum sertlestirme amortisorler uzerinden oluyor ancak benim kafama takilan amortisorlerin o 3 3.5 cm lik alcalma payini tolere edip edemiyecegiydi.. Sanirim problem olmaz

Yorum

İşleniyor...
                                X