hayırlı olsun abi,coilover 2 teker arasındaki mesafeyi açan sistem mi ? hani tekerler biraz dışarı cıkıntılı olur ya
saol abaiciğim, coilover bahsettiğin sistem değil, coilover, yay ve amortisörden oluşan bi set, üzerinde sertlik ve alçaklık ayarıda yapabilen bi sistem.... 2 teker arasını açan (hani otobanda yüksek hızlarda mercedeslerde görürüzya, lastikler açılıp araç iyice yere oturur) kanber ayarı diye bişi varmış, dün açtırcaktım, ancak lastiği düzensiz aşındırdığı için vazgeçtim....
memnun kalmak ne demek, sağolsunlar herşeyle yakından ilgileniyolar, hatta senin hissedemediğin sorunları bile algılayıp çözümünü gerçekleştiriyolar, daha ne olsun, gidersen burak beyi aramayı unutma....
Hayırlı olsun Hasan, güle güle kullan, yaylana yaylana bir sürüş zevkin olacak desene
çok teşekkür ederim cemil abi, yaylanmaktan öte, zıplamak desek daha doğru, durgun suyun üzerinde taş kaydırmaya çalışırsınya, araba da aynen o şekilde gidiyor abi
Arkadaşlar coşmuşsunuz burada. Hasan, Montoya iyi günlerde kullanınız. Yeni trend yaylı sistem....
Hasan'ın bundan sonra virajlara giriş hizı F. tarzı makasları da tehlikeye atar
hayırlı olsun abi,coilover 2 teker arasındaki mesafeyi açan sistem mi ? hani tekerler biraz dışarı cıkıntılı olur ya
Uğur kardeşim coilover ler amortisör sistemi oluyor 3-4 çeşidi mevcut cadde versiyonu yarış versiyonu sertlik yumuşaklık yükseklik alçaklık ayarlarını elle veya kumandalı olarak kullanabileceğin yürüyen aksam için profesyonel kullanabileceğin yol tutuş performans arttırıcı kitler,yay kullanılacak aracta benim tavsiyem olması gereken bir amortisör sistemi,ben sarı spor elle sertlik yumuşaklık ayarlı olanını kullandım gayet başarılı bir ürün ama senin dediğin kamber acısı Volkan abimizin makinada (34 vbd ..) az derecede acık vaziyette yanlara doğru bmw e30 kasalar da ki yaptıklarından ama Hasan kardeşimin dediği gibi lastiği içten yiyor ve en az 2000-3000 km lastiğin ömrünü azaltan bişey...
Arkadaslar peki flexiye takamiyomuyuz yay?? Sport modundaki sertlik beni cok fazla tatmin etmiyor cunku.. Belkide direksiyonun yumusakligindan bilmiyorum ama o havaleli gidis bana cok guven vermiyor.. Bi kac defa da viraj yaparken cok enterasan kopmalar yasadim ( direksiyonundandir demeyin lutfen )
Arkadaslar peki flexiye takamiyomuyuz yay?? Sport modundaki sertlik beni cok fazla tatmin etmiyor cunku.. Belkide direksiyonun yumusakligindan bilmiyorum ama o havaleli gidis bana cok guven vermiyor.. Bi kac defa da viraj yaparken cok enterasan kopmalar yasadim ( direksiyonundandir demeyin lutfen )
konunun tamamını okursanız sevinirim..., sorunuza cevap verdim....
Yorum