Duyuru

Collapse
No announcement yet.

APG 09.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: APG 09 yaylandı

Hayırlı olsun Hasan, güle güle kullan, yaylana yaylana bir sürüş zevkin olacak desene

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
      hayırlı olsun abi,coilover 2 teker arasındaki mesafeyi açan sistem mi ? hani tekerler biraz dışarı cıkıntılı olur ya

saol abaiciğim, coilover bahsettiğin sistem değil, coilover, yay ve amortisörden oluşan bi set, üzerinde sertlik ve alçaklık ayarıda yapabilen bi sistem.... 2 teker arasını açan (hani otobanda yüksek hızlarda mercedeslerde görürüzya, lastikler açılıp araç iyice yere oturur) kanber ayarı diye bişi varmış, dün açtırcaktım, ancak lastiği düzensiz aşındırdığı için vazgeçtim....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Dün test ettik güzel gidiyor eskiden araç çok yatıyordu şimdi düzeldi

artık hiç şansın yok fatih abi
        Benim Şansa ihtiyacım yok sadece bana lazım olan geçilecek bir arkadaş ve açık yol

artık geçicek başka bi arkadaş bul kendine abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
          merak ettim) bende bakıma gidicem orayada görmüş oldum) ustalar nasıl memnun kaldınmı)

memnun kalmak ne demek, sağolsunlar herşeyle yakından ilgileniyolar, hatta senin hissedemediğin sorunları bile algılayıp çözümünü gerçekleştiriyolar, daha ne olsun, gidersen burak beyi aramayı unutma....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
            Hasan hayırlı olsun artık zıplaya zıplaya gidersin

teşekkür ederim nuri, zaten zıplıyoduk, şimdi zıpzıp gidiyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Hayırlı olsun Hasan, güle güle kullan, yaylana yaylana bir sürüş zevkin olacak desene

çok teşekkür ederim cemil abi, yaylanmaktan öte, zıplamak desek daha doğru, durgun suyun üzerinde taş kaydırmaya çalışırsınya, araba da aynen o şekilde gidiyor abi

Yorum

Arkadaşlar coşmuşsunuz burada. Hasan, Montoya iyi günlerde kullanınız. Yeni trend yaylı sistem....
                Hasan'ın bundan sonra virajlara giriş hizı F. tarzı makasları da tehlikeye atar
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  ....
                  Dönüşler Hasan'ın F. tarzı makaslar da tehlikede.
                  Nurettin Tercümesini alalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                    Arkadaşlar coşmuşsunuz burada. Hasan Montoya iyi günlerde kullanınız. Yeni trend yaylı sistem....
                    Dönüşler Hasan'ın F. tarzı makaslar da tehlikede.

teşekkür ederim nurettin abi....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                      hayırlı olsun abi,coilover 2 teker arasındaki mesafeyi açan sistem mi ? hani tekerler biraz dışarı cıkıntılı olur ya
                      Uğur kardeşim coilover ler amortisör sistemi oluyor 3-4 çeşidi mevcut cadde versiyonu yarış versiyonu sertlik yumuşaklık yükseklik alçaklık ayarlarını elle veya kumandalı olarak kullanabileceğin yürüyen aksam için profesyonel kullanabileceğin yol tutuş performans arttırıcı kitler,yay kullanılacak aracta benim tavsiyem olması gereken bir amortisör sistemi,ben sarı spor elle sertlik yumuşaklık ayarlı olanını kullandım gayet başarılı bir ürün ama senin dediğin kamber acısı Volkan abimizin makinada (34 vbd ..) az derecede acık vaziyette yanlara doğru bmw e30 kasalar da ki yaptıklarından ama Hasan kardeşimin dediği gibi lastiği içten yiyor ve en az 2000-3000 km lastiğin ömrünü azaltan bişey...

Yorum

Arkadaslar peki flexiye takamiyomuyuz yay?? Sport modundaki sertlik beni cok fazla tatmin etmiyor cunku.. Belkide direksiyonun yumusakligindan bilmiyorum ama o havaleli gidis bana cok guven vermiyor.. Bi kac defa da viraj yaparken cok enterasan kopmalar yasadim ( direksiyonundandir demeyin lutfen )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ummut
                          Arkadaslar peki flexiye takamiyomuyuz yay?? Sport modundaki sertlik beni cok fazla tatmin etmiyor cunku.. Belkide direksiyonun yumusakligindan bilmiyorum ama o havaleli gidis bana cok guven vermiyor.. Bi kac defa da viraj yaparken cok enterasan kopmalar yasadim ( direksiyonundandir demeyin lutfen )
                          konunun tamamını okursanız sevinirim..., sorunuza cevap verdim....

Yorum

Tamamini okudum ama benim aradigim bi kesinlik varsayim degil olmuyorsa da nedeni neyse uzatmiyim bastan okuyim belki anlarim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ummut
                              Tamamini okudum ama benim aradigim bi kesinlik varsayim degil olmuyorsa da nedeni neyse uzatmiyim bastan okuyim belki anlarim

net bi cevap için yarın servisi arayıp sorabilirim sizin için....

Yorum

Cok kibarsiniz gercekten tesekkur ederim

Yorum

İşleniyor...
                                X