Duyuru

Collapse
No announcement yet.

APG 09.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: APG 09 yaylandı

Sadece yay degistirmeK uzun vadede amortisorlerin bozulmasına yol açabilir. Çünkü aracın yükünü yay taşır amortisor yardımcı olur. Özellikle yüksek yüklerde yayın hareketini kolaylaştırır, yüksek yükleri absorber eder. Ancak yayın boyu kısalırsa yaya gelen yükler daha fazla büyür. Bu nedenle amortisor daha fazla zorlanır. Sözün kısası degisim yapılacaksa yay ve amortisorun beraber değiştirilmesi ve birbirleri ile uyumlu olmaları gereklidir. En iyisi de coilover alarak sertligide amortisor üzerinden ayarlamak en iyisidir.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Flexride uyumlu olan variant 3 Almanya'da 1899 eur. Pahalı bir alet.

Yorum

Türkiyede varmı abi acaba?

Yorum

şöyle birşey verelim? rolleyes

Chrysler 300c Featuring Universal Air Suspension System and the The AccuAir e-Level Controller with TouchPad Interface going through the Auto Programming. ww...
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            Türkiyede varmı abi acaba?
            Murat bildigim kadarıyla yok. Ama istek uzerine ithal ederler sanırım.

Yorum

http://docs.kwsuspension.de/gaKWGFW60056_1182-11.pdf. Tuv onayı

Diğer dosyalarda coilover nasıl montaj yapıldığını gösteriyor.

Yorum

• Ynt: APG 09 yaylandı ardından jantlandı

arkadaşlar konu kirliliği olmaması açısından yeni jantların fotosunu bu konunun devamında paylaşmak istedim....

yorumlarınızı bekliyorum, her türlü olumlu yada olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.... jantların ölçüleri 18" inç standart 18 potenza lastiklerimle kullanmaktayım.... bu arada yay ve jant takılırken toplamda 5 defa balans, 3 defada kamber ayarı yapıldı

Yorum

Görünüm olarak Çok güzeller acaba daha ince yanaklı lastiklerde daha bir hoş durur muydu ? bunu soruyorum kendime siz ne dersiniz ? ;

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Görünüm olarak Çok güzeller acaba daha ince yanaklı lastiklerde daha bir hoş durur muydu ? bunu soruyorum kendime siz ne dersiniz ? ;

daha ince yanaklı lastikle kullanım için jant ebatınıda büyütmek gerek diye biliyorum..... 18"lerde kullanılabilen jant yanak ölçüsü 45 yada 40....

Yorum

Kardeş güle güle kullan güzel durmuş fakat fatih abiyede katılıyorum lastik yanakları kalın kalmış biraz yay biraz toparlamış ama 19" sanki daha dolu durur gibi geldi bana.

Yorum

dediğim gibi Corsa OPC jantı mı bunlar? 20'liklere alıştığım için bu oyuncak gibi geldi gözüme ihihi ihihi konfordan ödün vermeden OPC jantlarına sahip olabilmek de çok iyi, iyiki çıkmış şu Corsa OPC ihihi
                        InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı aynısının 19 " olanıda varmış ben onu alıcam büyük ihtimal.Boyamaya gerek kalmayacak galiba Hasan öyle diyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            Kardeş güle güle kullan güzel durmuş fakat fatih abiyede katılıyorum lastik yanakları kalın kalmış biraz yay biraz toparlamış ama 19" sanki daha dolu durur gibi geldi bana.

teşekkür ederim murat, bence 19 yada 20" inç jantlarla elbette daha güzel ancak, lastik işin içie girince maliyetler oldukça yükseliyor, jant değişikliği aslında aklımda yoktu ancak yay takılınca orjınal jantların duruşunu beğenmedim, farklı olması gerektiğini düşündüm ve bmw jantı takıcağıma bu jantları buldum, bence hoş durdu ama gözüm daha alışmadı o yüzden yorumlarınız benim için önemli....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              dediğim gibi Corsa OPC jantı mı bunlar? 20'liklere alıştığım için bu oyuncak gibi geldi gözüme ihihi ihihi konfordan ödün vermeden OPC jantlarına sahip olabilmek de çok iyi, iyiki çıkmış şu Corsa OPC ihihi

çağrı tam olarak corsanın opc jantımı bilemiyorum, ama göbek kısmı farklı sanırım, çünkü bu jant replika, orjınal değil....

Yorum

İşleniyor...
                              X