hayırdır abi sen neden bırakıyosun aracı? yoksa OPC Line yapmayamı karar verdin..?
Yok be Muratcım,tavan perdesi komple değişecek Takılma yapıyordu garanti bitmeden değiştireyim dedim
hmm anladım abi.. bende boşuna sevinmişim bi an siyah balina siyah kaplana dönüşecek diye 2 gün çok değil mi abi ya napcan 2 gün İnsignia sız....
İnsignia zaten garajda yatıyor hafta içi Tavan döşemeleri sökülecek falan,çokta sıkıştırmak istemiyorum sakin sakin yapsınlar
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Hasan Abi çok teşhircisin dün akşam illede göstermem diyodun bugün saçmışın ortalığa
yoğun talep üzerine göstermeye karar verdim abiciğim
hayırdır abi sen neden bırakıyosun aracı? yoksa OPC Line yapmayamı karar verdin..?
Yok be Muratcım,tavan perdesi komple değişecek Takılma yapıyordu garanti bitmeden değiştireyim dedim
hmm anladım abi.. bende boşuna sevinmişim bi an siyah balina siyah kaplana dönüşecek diye 2 gün çok değil mi abi ya napcan 2 gün İnsignia sız....
Onda araba çok Murat'cım sıkıntı olmaz. Para var Saadet var işte...
son susturucuların içi açılıyormu yoksa siz kesici falan kestinizmi o keçeleri çıkardınızmı net anlamadım...
zafer susturucuların içi açılan bişi değil, ama ben orjınal susturucuların içlerini açtırdım, içinde biraz oynama yapıldı ve tekrar kaynak yapılarak kapandı, şimdi hoş, kibar bi sesi var...
Yorum