Duyuru

Collapse
No announcement yet.

APG 09.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: APG 09 yaylandı ardından jantlandı

Hasan yayların montajıyla ilgili bir sorunmu acaba.. Bağlantılar falan gevşek kalmış olabilirmi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
      Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      Bende birtek ses ön konsoldan geliyordu özellikle bozuk yollarda onuda Odak halldetti şimdi iyi bir ara bakarsın sende.

benim kulaklar biraz hassas, arabada çıt ses geldimi deli oluyorum, nerden geldiğini bulmaya çalışıyorum ama şimdi bu sesler çoğaldı, her yerden gelmeye başladı gibi, napcam bilmiyorum bide seninkine bakalım...

Sanada böyle bişeyler ayarlayalım ozaman haha haha haha

ahmetçiğim senin arabada çıt yok sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Bende birtek ses ön konsoldan geliyordu özellikle bozuk yollarda onuda Odak halldetti şimdi iyi bir ara bakarsın sende.

benim kulaklar biraz hassas, arabada çıt ses geldimi deli oluyorum, nerden geldiğini bulmaya çalışıyorum ama şimdi bu sesler çoğaldı, her yerden gelmeye başladı gibi, napcam bilmiyorum bide seninkine bakalım...
        Hasan bence o kadar takma kafana. Taktıkça psikolojik olarak o sesler sana daha fazla gelmeye başlıyor. Ben öyle sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum senin araçta.

o yüzden merak ediyorum ya senin aracı, belki oda sesli gelcek bana ne bilim

Yorum

Hasan yayların montajıyla ilgili bir sorunmu acaba.. Bağlantılar falan gevşek kalmış olabilirmi?

yayların montajıyla ilgili sorun olduğunu sanmıyorum, servis taktı sonuçta, zaten basit bi takılışı var, yarın belli olur ne olduğu

Yorum

arka sol taraftan ses gelmesi şikayetiyle ilgili bugun serviste yapılan kontrolde arka sol yayın çok fazla yüklüymüş gibi basık durduğunu, yayın aralıklarının çok fazla azaldığı ve ufak çukurlarda dahi, aracın esnemesiyle bibirine temas etmesi sonucu çıktığı gözlendi, hatta yayın birbirine çarparak boyasına zarar verdiği gözlendi, pazartesi yay sökülücek ve gerekli incelemeler yapılıp çözüm için karar verilecek...

aracın bütün işlemleri serviste yapıldığı için kafam o kadar rahatki o olmuş, bu olmuş, hiç önemsemiyorum, nasılsa çözülüceğini çok iyi biliyorum, dışarda yay taktırmış olsaydım şimdi uğraş dur, derdini anlatmak bi sorun, çözüm ayrı bi dert olurdu.... üstüne bi yay parası daha ödetirlerdi......

Yorum

Hasan bir sorun olduğuna üzüldüm fakat sorunun ne olduğunu çözmene ve rahat olmana sevindim. Odak seni mağdur etmez, bencede rahat ol kardeşim.

Yorum

Hasan bir sorun olduğuna üzüldüm fakat sorunun ne olduğunu çözmene ve rahat olmana sevindim. Odak seni mağdur etmez, bencede rahat ol kardeşim.

arabam serviste, emin ellerde kafam rahat

Yorum

Arka yayları takarken , lastikleri cıkarttıktan sıonra, kanber uzerinden mi sokum yaptılar yoksa direk fren disklerinin ordaki somun ve civataları sokerek mi işlem yapıldı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DjiN
                    Arka yayları takarken , lastikleri cıkarttıktan sıonra, kanber uzerinden mi sokum yaptılar yoksa direk fren disklerinin ordaki somun ve civataları sokerek mi işlem yapıldı?

lastikler söküldükren sonra salıncakları sökerek taktılar, arka yaylar biraz daha iç kısımda kalmakta önlere göre....

Yorum

Bende salıncaklar sokulmedi o yuzden sordum. LAstikler sokuldukten sonra , vidaları çıkartıp direk yerlerine taktılar. Onler zaten amortisor ile beraber sokulup dışarda takılıyor.

Yorum

Bende salıncaklar sokulmedi o yuzden sordum. LAstikler sokuldukten sonra , vidaları çıkartıp direk yerlerine taktılar. Onler zaten amortisor ile beraber sokulup dışarda takılıyor.

ben aracın yanındaydım işlem sırasında, salıncaklar kamber ayarlarının yapıldığı yerden tak taraflı olarak söküldü, ardından orjınal yayları çıkartıldı ve yeni yaylar takılılıp kamber ayarı yapıldı, önler dediğin gibi amortisörle beraber söküldü....

Yorum

dün aracın arka yayları, distribütör firmanın yetkilisi tarafından yenisiyle değiştirildi, fakat sorunun yaydan kaynaklanmadığını, sırf içiniz rahat olsun diye değiştirdiğini söyledi, değişimin ardından test şürüşü yapıldı, gelen ses te hafif ton değişikliği vardı ama ses yapmaya devam ediyordu ve sesin yaydan olmadığını ve başka bi sorun olduğunu söyledi, bugun yine aracı servise bıraktım, yapılan incelemede gelen sesin yine yay kaynaklı olduğu söylenildi ve çözüm geliştirceklerini söylediler, bakalım sonucu merakla bekliyorum olmazsa orjınal yaylarıma geri döncem, of ya bu yaylara da tam alışmıştım

Yorum

Ben Eibach prokit takmıştım. On taraf 3,5cm arkalar 3cm alçaldı. Goruntusu ve Yol tutuş çok farketti.Şu ana kadar bir ses problemi yaşamadım çok şükür.

Yorum

Ben Eibach prokit Opel İnsignia takmıştım. On taraf 35mm arkalar 30mm alçaldı. Goruntusu ve Yol tutuş çok farketti.Şu ana kadar bir ses problemi yaşamadım çok şükür.

kw marka takılan diğer insignialar da da hiç bi sorun yaşanmadı, kısmet meselesi sanırım

Yorum

Duzeltirler problem olacagını sanmıyorum. On taraf olsa tehlikeli ama arkalarda ciddi sıkıntı yaşanmaz Geçmiş olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X