Arkadaşlar opc line hakkında bazı merak edilenler var. Bunların başında türkiyede henüz insignia için OPC line parçaları getirildimi? ve bunlar bayilerde varmı? fiyat hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opc line_
Collapse
X
-
Ynt: Opc line_
TRdeki OPC-LINE paketi çok dandik.bir kere bu paket içinde siyah tavan kaplaması olması gerekir,olmazsa olmaz yani.ayrıca siyah iç döşeme içinde opsiyon olarak piano lake veya kibo yerine mat/parlak alüminyum seçilebilse süper olur diye düşünüyorum.
-
Opc Line sadece dış tasarımı değiştiriyor abi, iç kısımda hiçbir değişiklik yok.
bayilerin elinde o parçalar var mı bilmiyorum ama siparişle getirtirler. ama biraz masraflı olur.
aracı alırken siparişi ona göre vermek daha kârlı.
ama birde yan sanayi Opc Line'lar var. Nurettin abinin aracındakiler gibi:
InsigniaTEAM
Yorum
-
Opel sitesinde vardı bi ara , hala var mı bilmiyorum. Ama Astra H için bile OPC line ön ekin 490TL olduğunu düşünürsek bence şimdilik uzak durulması gereken parçalar bunlar
Tekrar tekrar söylüyorum, parayı chip için biriktirin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTabi bu kötü ya ben o resimde ödül alan aracınki gibi diyorum
onlar şimdilik zor gözüküyor, hemde pahalı olur. ufacık ekler bile el yakıyor
Orjinal yazı sahibi: viperkingOpel sitesinde vardı bi ara , hala var mı bilmiyorum. Ama Astra H için bile OPC line ön ekin 490TL olduğunu düşünürsek bence şimdilik uzak durulması gereken parçalar bunlar
Tekrar tekrar söylüyorum, parayı chip için biriktirinInsigniaTEAM
Yorum
-
çağrı bende senin belirttiğin şeye dikkat çekiyorum zaten.hem dış opc aksesuarlar dandik hemde arabanın içine girince bu araba opc dedirtecek bir numarası yok.
düşünsenize beyaz bir insignia içine girince tavanda dahil tüm döşeme aksesuarı simsiyah ve alüminyum güğüs kaplaması.
Orjinal yazı sahibi: cagriOpc Line sadece dış tasarımı değiştiriyor abi, iç kısımda hiçbir değişiklik yok.
bayilerin elinde o parçalar var mı bilmiyorum ama siparişle getirtirler. ama biraz masraflı olur.
aracı alırken siparişi ona göre vermek daha kârlı.
ama birde yan sanayi Opc Line'lar var. Nurettin abinin aracındakiler gibi:
Yorum
-
alüminyum ön konsol kaplamasında haklısın abi, bir seçenek olmalıydı bencede,
ama siyah tavanı anladığım kadarıyla içerisi için dedin, boğmaz mı? ihihi
böyle içinde OPC kelimesi geçen konular açıldıkça ah bir Insignia OPC alabilsek diye iç geçirmeden edemiyorum ihihi direksiyonu bile yeterInsigniaTEAM
Yorum
Yorum