Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia'da ön ve arka tozluk uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia'da ön ve arka tozluk uygulaması

Boyayı çamur, taş ve zift vs gibi zararlı şeylerden koruyan kolay ve basit bir uygulama.
    Tabiki şahsi fikrim boya korumayı düşünen birisi bunları da taktırmalı.

İster istemez mucurlu yollara girmek zorunda kalınıyor. Önde giden yada sollama yapan araçlardan nasıl taşların fırladığını görmüşsünüzdür. Başka araçlardan fırlayan taşlara çözüm yok "kaput filmiyle kısmen" ama hiç olmassa kendi lastiklerimizden fırlayan taşlardan koruyalım. Bu taşlar kapı, tampon, kapı altlarına vs çarpıyor ve boyaya zarar veriyor.

Her ne kadar bazıları tarafından görünüm açısından istenmese de, ben daha çok fonksiyonelliği ön planda tuttuğumdan problem etmiyorum . İstenilmediği zaman hiçbir iz bırakmadan çıkartılabiliyor ayrıca.

Ynt: İnsignia'da ön ve arka tozluk uygulaması

sizin için fonksiyonellik ön plandaysa haklısınız ülkemizde malesefki aslında gerekli bi uygulama. Kıbrısta bu tozluk olmadan araçlar muayeneden geçemiyor aklıma gelmişken söyledim dedim
    F30 Sport+

Yorum

"Aksini savunan arkadaşların önlerinde giden tozluksuz bir araçtan fırlayan taşın araçlarının boya-kaportalarına zarar verdiğinde, camlarını çatlattığında veya yağmurda tozluksuz bir aracın arkasından gitmek zorunda kaldıklarında fikirleri değişebilir"
      Vectra c aracımın ön camının teslim aldıktan yarım saat geçmeden fırlayan taş ile çatlaması benim için acı bir hatıradır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sayko15
        "Aksini savunan arkadaşların önlerinde giden tozluksuz bir araçtan fırlayan taşın araçlarının boya-kaportalarına zarar verdiğinde, camlarını çatlattığında veya yağmurda tozluksuz bir aracın arkasından gitmek zorunda kaldıklarında fikirleri değişebilir"
        Vectra c aracımın ön camının teslim aldıktan yarım saat geçmeden fırlayan taş ile çatlaması benim için acı bir hatıradır.
        bir benzeri bizimde başımıza gelmişti, araba 15 günlükken taş yüzünden ön cam çatladı.
        yanlız biz tozluk taktırmadık. babam istedi ama ben istememiştim.
        dediğiniz gibi taktırmak lazım, ama ben görüntüye önem veriyorum, o yüzden taktırmadık.
        bunu sakın tepki olarak algılamayın, herkesin zevki farklıdır.
        biz araca gelecek zararları göze aldık. (bizim arabanın sıçrattığı taşlar sonrası kulağımızın çınlamasını da göze almış olduk doğal olarak ihihi )
        size de seçiminizden dolayı hiçbirşey diyemeyiz, güle güle kullanın, doğru bir seçim yaptığınıza inanıyoruz
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          bir benzeri bizimde başımıza gelmişti, araba 15 günlükken taş yüzünden ön cam çatladı.
          yanlız biz tozluk taktırmadık. babam istedi ama ben istememiştim.
          dediğiniz gibi taktırmak lazım, ama ben görüntüye önem veriyorum, o yüzden taktırmadık.
          bunu sakın tepki olarak algılamayın, herkesin zevki farklıdır.
          biz araca gelecek zararları göze aldık. (bizim arabanın sıçrattığı taşlar sonrası kulağımızın çınlamasını da göze almış olduk doğal olarak ihihi )
          size de seçiminizden dolayı hiçbirşey diyemeyiz, güle güle kullanın, doğru bir seçim yaptığınıza inanıyoruz
          Burada benim amacım sadece paylaşım ve foruma katkıda bulunmak. Mutlaka benim gibi tozluk taktırmayı düşünenler olacaktır. Fair play çerçevesinde her türlü olumlu ve olumsuz eleştirilere de açığım. Kırılma darılma yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sayko15
            Burada benim amacım sadece paylaşım ve foruma katkıda bulunmak. Mutlaka benim gibi tozluk taktırmayı düşünenler olacaktır. Fair play çerçevesinde her türlü olumlu ve olumsuz eleştirilere de açığım. Kırılma darılma yok.
            anlayışın için teşekkür ederim abi
            InsigniaTEAM

Yorum

BENCE SADECE ARKADAN GÖZE NAHOŞ GELEN BİR DURUM VAR YAN PROFİL GAYET İYİ ODA GÖZÜMÜZ AŞİNA OLMADĞINDAN DERİM BEN ŞAHSEN BENIM HOŞUMA GİTTİ İLK FIRSAATTA TAKTIRICAM ARKAMDAN KULAKLARIMIN CINLAMASINI ISTEMEM YAZIK GÜNAH BUGÜN BANA YARIN BAŞKASINA GÖRSELLİK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL ARABANIN GÖRÜNTÜSÜ NEDİRKİ DİREKSİYONDAKİ ADAM OLSUN ÖNCE

Yorum

Temmuz 2008 de bu taş sıçraması yüzünden kırıkkale-kırşehir arasında 1.6 vectramız pert olmuştu.Bi anlık dalgınlık ve korkuyla aracı iki yol arasında üçgen şeklindeki su kanalına vurmuş alt takımlar haşat olmuştu.Arkasından ister istemez hız yapan o sürücüye binbir beddua..Yollarımızın asfalt kalitesine bakarsak çok gerekli bence.Ben kullanıyorum arkadaslarımdan gelen yorum "bu ne memur arabası gibi" bilmezler ki nelere engel..varsa yoksa görünüm artistlik yourock

Yorum

@ sayko15
                  Çok akıllıca bi iş yapmışsınız tebrikler..

Yorum

Bence de kullanmakta fayda var hangi araç olursa olsun.Görüntü de gayet hoş olmuş bence.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Evet faydası mutlaka varda şunu araştırmak lazım bizim araçların rüzgara karşı olan müthiş direncini olumsuz etkiliyor olabilirmi bu konuda bilgisi olan varmı ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Büyük kısmı lastik arkasında rüzgarla temas bile etmez bence.
                        Güzel bir uygulama bende yaptırmayı düşünürüm ama beyazda çok sırıtır değil mi,sizin araçta renk uyumu da olmuş.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

aracın rengine boyatabılırsınız
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                            aracın rengine boyatabılırsınız
                            o zaman daha da sırıtır (beyaz da) plastik çıtaları tamponları boyayanlar varya öyle bir hava verir haha
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

hiç zannetmiyorum aracın rengine boyandıktan sonra siyah olmuş beyaz olmuş farketmez bence benım aracım siyah ben siyaha boyatıp yaptırıcam mesela

Yorum

İşleniyor...
                              X