Nette gezinirken gördüm en azından farklı bir alternatif ön takımlar hoşuma gitti ama canlı görmek lazım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia bodykittt
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia bodykittt
Bagaj çıtası
cam üstü spoiler
marşbiyeller
ve çn tampon eki
panjur fiyata dahil değil zaten bildiğim kadrı ile o panjur sadece 400-500 tl arası
bagaj çıtasının orjinal opc line olanı 300-350 tl arası
irmhcer orjinal cam üstü spoiler 600-650 tl arası
marşbiyel ve ön tamon altı eki ne fiyatlarda bilmiyorum ama bu ürünlerin hiç biri orjinal değil replica...
Yorum
-
Bu ilandakiler insignia ile beraber üretilenlerden değil. Spoiler, ön tampon eki ve yan marşpiyerler farklı.Cam üstü spoilerde varOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffFarklı bir alternatif değil ki bu insignia ile beraber üretilen seceneklerden biri...
Yorum
-
Anlatamadım sanırım bu parcalrın benzer orjinalleri var zaten bagaj cıtası var ki bu ilan daki bagaj cıtası çok çirkin duruyoır bagajın üstüne doğru kavisleniyor
cam üstü spoiler var irmhcerde bu adamlar onun ince ve cama daha yakın daha ensizini yapmışlar
marşbiyeller opcline marşbiyelin biraz daha inceltilmişi
ön tampon altlarına iki parca sağa fe sola flap yapmış tek farklı olan bu oda güzel durmamış komple tampon eteği daha güzel duruyor yani bunu alana kadar opc line marşbiyel çıta ve tampon altı eki daha güzel olur hem orjinal olur,
bu ilanda farklı bi tasarım farklı bi dizayn body kit sınıfına girecek bişey yok Cihan kardeşim bunu anlatıyorum...
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CihanTamam dostum anladım senin dediğinide sonuçta OPC line dan birazda olsa farklı tasarımı.Sence hiç bir farklılık yokmu
Ayrıca bendede orj. bağaj çıtası var bununki biraz kavisli garip geldi gözüme sadece ön tampon ekleri hoşuma gitti
yani çoğu parcası önceki üretilmiş olan parcalardan daha kötü daha estetikten uzak ön ekler iki parca çok yapmacık olmuş bunun yerine komple tampon eteği çok daha dolu gösteriyor arabayı tamponuu büyütüyor demek istediğim bu benim daha öncekilerden daha güzel olmayan bi ekleme kiti bu...
Yorum
-
ön tamponun 2 yanına ''FLAP'' diye tabir ettiğiniz ekleri takmışlar,önü boş,değişik olmuş,arka tamponda hiçbişey yok,spoiler opc olan daha iyi :/ değmez 1200 TL ye bu kit benceAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
ben aracıma Body ..kit ve Xenon far istiyordum. epeydir internet üzerinden araştırma yapıyordum. üstte ki ürünler replika olsada diğer replika üründen çok daha güzel bence. ayrıca asıl paylaşmak istediğim konu bugün opel odak ta Opc kiti 12.000 Tl yerine 7.500 tl indirmişler.. görünce ilk inanamadım ama yinede bu bedel çok fazla gibi geldi.insigna
Yorum
Yorum