Arkadaşımın seat leonunda var 3,5 luk eibach aracı kullandım bayağı etkili yol tutuş vardı ve gayet yumaşaktı araç ama bizim stock araç zaten sert yaydan sonra durum ne olur pek kestiremiyorum.
hiç düşünme hemyüksek hemde çok salınım oluyordu şimdi çok iyi yoltutuşu buluşmada kullanırsın istersen farkı görürsün
Chip de düşünüyorum. Düşük devirlerde bile yakıt tüketimim yüksek. Chiple düşük devirler düşük yakıt tuketmi hedefliyorum. Gazladigim zaman ne yakarsa yaksın.
10 gün önceki test verilerim uzun yolda 230 260 arası tam 1 lira yakıyo kmde . 130 150 arası 350 krş yakıyor yaylar çok konforu bozmuyor yol tutuşsa çok iyi
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Volkanın yaptırdığı yerde psptnning yaptirabiliriz. Volkan bize fikir verir sanırım. Çok yüksek güçler istemiyorum. Biraz bg biraz Torq, düşük devirlerde düşük yakıt tüketimi.
10 gün önceki test verilerim uzun yolda 230 260 arası tam 1 lira yakıyo kmde . 130 150 arası 350 krş yakıyor yaylar çok konforu bozmuyor yol tutuşsa çok iyi
Kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Müsade edersen buluşmada senin aracı iyice bir inceleriz o zaman tam netleşir.
Yorum