Merhaba Aracıma çeşitli modifiyeler yapacağım ve buna yol tutuş unsurlarından başlamaya karar verdim. Aracımda flexi olmadığı için coilover yada 3 cm'lik yay takmaya karar verdim sizce hangisi mantıklı. Bu konularda çok bilgim yok fikirlerinizi alabilirmiyim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Coilover mı,Yay mı?
Collapse
X
-
Ynt: Coilover mı,Yay mı?
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxMerhaba Aracıma çeşitli modifiyeler yapacağım ve buna yol tutuş unsurlarından başlamaya karar verdim. Aracımda flexi olmadığı için coilover yada 3 cm'lik yay takmaya karar verdim sizce hangisi mantıklı. Bu konularda çok bilgim yok fikirlerinizi alabilirmiyim?2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Coil overlarin sertliği ayarlanabilir. En azından ayarlanabilir olanları var. Yumuşak ayarlarlar konfor bozulmaz. Sert ayarlarlar daha rijit olur confor bozulabilir. Flexride gibi içerden ayarlanabilir bir çözüm bulmak en iyisi.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Şuraya bak.
The perfect product for every demand: KW coilovers, KW Competition racing suspensions, KW height adjustable spring kit, etc.
The perfect product for every demand: KW coilovers, KW Competition racing suspensions, KW height adjustable spring kit, etc.
Coiloverlar çeşit çeşit. Kimilerinde sadece yükseklik ayarlanirken, kimilerinde sertlikte ayarlanıyor.
Lift system olanlarda içerden yükseklikte ayarlamıyor.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
murat arkadaşımben ikisinide kullandım coıl olıver daha profosyonel ama araç baya sert oluyor yayda sertleştiriyor aracı ama coıl olıver kadar değil yol tutuşta coıl olıver bir numara bende yay var oda fena değil yol tutuş baya değişiyor
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
eıbach var 3.5 cm düşürdüm bu arada coıl over yaydan çok daha fazla konforu düşürür dikkat edin
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkaneıbach var 3.5 cm düşürdüm bu arada coıl over yaydan çok daha fazla konforu düşürür dikkat edin2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
amac düsürmekse aracı coil i yazık etmeyin , gokart gibi olur ama bizim araclara göre değil yani zıp zıp gidersiniz heryerde ,kw alıcaksanızda variant ları iyice okuyup secin sonra pisman olmayın ,3000TL ve patlayabılme riski biraz fazla pahalı bi zevk pist için yani biz sokakta kullanıyoruz düsünün artık
Yorum
-
hiç düşünme hemyüksek hemde çok salınım oluyordu şimdi çok iyi yoltutuşu buluşmada kullanırsın istersen farkı görürsün
Yorum
Yorum