Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 T 368 ps 372 Nm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.6 T 368 ps 372 Nm

2,8 motor vergisini felan gözden cıkartırsan onun kmde 900 krş 1 tl yakmasını umursamayacaksan 165 bin tl ye ne arabalar alınır ne beslemeler yapılır uğur
    Bana göre 2.8 325 ps opc o paraya etmiyor malesef...
    Yabancı ülkelerde bu arabanıon fiyatı 100 bini gecmiyor vergi desen onlarda yok işte o vakit alınır ama bizim ülkemizde alınmaz...

Yorum

herşey cebin sıcaklıgıyla dogru orantılı abi
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
        herşey cebin sıcaklıgıyla dogru orantılı abi
        katılıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
          bence 2.8 opc alın onu besleyin 700 hp olsun
          boşver onun vergisi yüksek, Yunanlar 1.6T motoru zaten 500+ hp yapabiliyor

Mia nea veltiwsh apo th Petropoulos Tuning! Corsa D OPC 1.600cc pou apodidei 375hp stous troxous sto 1.55!www.petropoulostuning.com

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

buda başka bir araç
          Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
          InsigniaTEAM

Yorum

beygirler havada ucusuyor masallah chip eksoz filtre 60hp subi evo lar alamıyor bu beygirleri valahi saygı duydum 1.6 t lere

4,5hp filtre
            5,8 arası eksoz
            15 20 de chiptir gercek hp ler bunlar hp almak okadar kolay değil neyazkı millet milyarlar döküyor 10 hp almak icin ben inanmıyorum kusura bakmayın benim bile stock 200 olduğu halde kim sorsa yok abi tr deki dynolar yanlıs diyorum fazla ölçüyor bu bi gercek

Yorum

EE o zaman senina raban gibi bizim kide dynoda 200 cıksın dediklerinide üstüne koyalım gene 230 -240 hadi senin arabayı 20 bg fazla göstermiş onuda düşelim kalsın geriye 220 bg gene yeter bizim dynolardan bu kadar doğru diiyorsun paşaoğlunun dyno bile 15- 20 bg fazla cıakrtıyor...

Yorum

Pasa nin dynosu 7 hp fazla gosterio yillardir hesap yapiorumda cikan araclar uzerine elimde ornek baya bi cikti var. Simdi hatta duzeltildi dyno. Bu hafta volkanabininkini sokucaz onda gorucez gercek hepeleri. Bn hic bir zman benim 200 cikti ama 200 degil dedim herkeze dogru carpanla193 cikti varmi tr de stock bukadar cikaranci benm arabanin gidisi ortada

Yorum

Yani o zaman senin araban stock 193 hepe fabrikasyon cıkabiliyorda milletin uğraşıp bişeyler yaptığı arabalar 230-240 hepe cıkamıyor öyle mi?
                  Senin arabanın gidişinde ne fark var birde ben o kısmı anlamadım?

Yorum

o arabanın koltuguna ilk ben oturmuştum showroom da 13 hp de ordan geliyor
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ne güzel stock insignialar 190-200 beygir çıkıyor dynoda, bi ben miyim 174 çıkan... demek ondan az yakıyor benimki

Yorum

Sen onumde siktiginda bn arkandan yapismistim fark bu galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                          Sen onumde siktiginda bn arkandan yapismistim fark bu galiba
                          Benim ne kadar sıktığımın o an ki rooling yaptığımızın bi sen farkındaymışın ben dahil u durumdan kimsenin haberi yok buda bi meziyet mert tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim

Yorum

Allahtan sikmadin attigin. Duman karsida goruldu yahu goz var yani darginlik yok alinmiosun dimi takiliorum yani mesajla insan yanlis anlio cu ku az cok taniosundur beni

Yorum

Hayatta en sevmediğim şey insanları istemeden kırmaktır ama mimikler ve gözler karşında olmadan ve söylenen sözcüğün ağızdan cıkan ses tonu duylmadan neyin ne olduğunu bilemez insan bu nedenle senin samimiyetine inandığım için böyle bir konuda seninle atışıyorum böyle atışmalar kırıcı olmadıktan sonra geriye değil ileriye götürür insanı
                              Bu arada yanlış hatırlamıyorsam ben orda bastığımda 4. viteste aracın 70 km hızda olduğu bir andı sanırım muhtemelen sende 2. vitesteydin ben 4. viteste sıkarken sen ikide başlayıp üçüncü vitese çekmiş olmalısın yanılıyormuyum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keramos
                                ne güzel stock insignialar 190-200 beygir çıkıyor dynoda, bi ben miyim 174 çıkan... demek ondan az yakıyor benimki
                                Mertle gidin dynoya o deysin elini senin rabanın motoruna bi sonra Ya Allah de cık dynoya bak bakalım noluyor o zaman

Yorum

İşleniyor...
                                X