Duyuru

Collapse
No announcement yet.

234 bg 325 bg opc ye karşı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 234 bg 325 bg opc ye karşı

tekerlekteki gücün ne ) gerisi hikaye
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

234 Hp lik motorda 97 oktan benzin denediniz mi?Performansa olumlu etkisi olmalı.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

ayar yapılırken 97 95 mi kullancaksınız diye sorar ecucu neyse o 95 e ayar yapılıpta 97 alırsanız aksine zararı olur

Yorum

evet arkadaşlar hafta sonuna az kaldı opc le yarışmayada az kaldı 5 kişi ekleyerek opc le kapışmada sonuç ne olacak son yorumları olan varmı kafa tutabilecekmiyiz yoksa farkmı yiyecez

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            evet arkadaşlar hafta sonuna az kaldı opc le yarışmayada az kaldı 5 kişi ekleyerek opc le kapışmada sonuç ne olacak son yorumları olan varmı kafa tutabilecekmiyiz yoksa farkmı yiyecez
            Volkan 0-100 km/saat 9,5 saniye demiştin....OPC yeme hayallerimiz devam ediyor mu?
            2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

0 100 üm 7 7.5 sn ama opc yi doldurup gazlıyacaz geçeçeğini zannetmiyorum hafta sonu görücez bakalım gelebilecekmisin buluşmaya

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

oyum 1.6'ya
                bu arada bende siklet yükseltmeye devam ediyorum, OPC'ye ağırlığımı koyarım haha bende biniyim mi
                InsigniaTEAM

Yorum

abiler opc yi nerdeyse insignianın 115 bg kaldıracaksanız heee yükle yükle nereye kadar
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

cooler a sıkılcak n2o aranıyor tüplü varmı ödünc verecek

Yorum

• Ynt: 234 bg 325 bg opc ye karşı

opcye ağırlık lazımsa beni atın bagaja 110kg
                      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                        sitede nekdar ağır abiler varmış yaaaaa
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bosssss nos tüpü lazım acilinden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            Orjinal yazı sahibi: iatros
                            sitede nekdar ağır abiler varmış yaaaaa
                            Ağır olduğu kadar yoğun abiler de var mesela 1.75 boy 103,5 kg gibi, ayıptır söylemesi :S
                            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

100 KİLODAN 4 ARKADAŞ OPC NİN ARKASINA OTURSA YETECEK BANA ÖNE FATİHLE BEN OTURDUKMU OPC YALAN OLACAK İDDİAYA GİREN VARMI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                                100 KİLODAN 4 ARKADAŞ OPC NİN ARKASINA OTURSA YETECEK BANA ÖNE FATİHLE BEN OTURDUKMU OPC YALAN OLACAK İDDİAYA GİREN VARMI
                                )
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X