senin şöförlüğün yeter gökanım . eskiden gençliğimde efsane peuget 205 gtı 120 bg 900 kg 0.100 7 sn zamanın sağlam arabasıydı insignia 180 bg kapışsın bırak kapışmayı 2 . 3 .boy fark atar 100 e çıkana kadar insigniaya ee biz opc ye 650 kg ağırlık ekliycez kendiside 240 kg daha ağır nereye geçiyor boy boy bide tır girermiş araya girse girse mini coper girer araya haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
senin şöförlüğün yeter gökanım . eskiden gençliğimde efsane peuget 205 gtı 120 bg 900 kg 0.100 7 sn zamanın sağlam arabasıydı insignia 180 bg kapışsın bırak kapışmayı 2 . 3 .boy fark atar 100 e çıkana kadar insigniaya ee biz opc ye 650 kg ağırlık ekliycez kendiside 240 kg daha ağır nereye geçiyor boy boy bide tır girermiş araya girse girse mini coper girer araya haha
hiç süphen olmasın abi Opel Tr OPC getirdiğine pişman olacak
Valla ben kesinlikle Volkan abinin arabanın opc ile en kötü burun buruna gideceğine inanıyorum ,
benim aracım stock iken abimin mercedes 350 cdti 4 matic ile uzun yolda mersoda 4 kişi varken (+400 kg) ben benim arabada tek iken arka tamponuna yapışıyordum merso 234 bg ama merso boşken aramızda baya baya fark acılıyordu yetişemiyordum,
şimdi aracım 240 bg e yakın güç üretiyor ve trafikte çok rahat merson 350 4 matic üzebiliyorum merso 400 kg ile 190 bg lere geriledi gidişinden anladığım kadarıyla önümdeydi ama arayı acamıyordu tapon tampona opc ye 600 kg nin vereceği güc kaybı ve 4x4 ün aktarma kaybı bu fazla ağırlıkla çok büyük olacaktır...
Sizin kadar bilgili değilim bu roll ya da drag konusunda ama 600 kg yüklemekte biraz haksızlık değil mi sizce arabaya.
Oldu olacak arkasına römork takalım OPC' nin o şekilde yürüsünler!!!
Birde şu yüzden çok fark olur diyorum. fatihle volkanın roll izledim videodan. tahmin edebildiğim kadarıyla kalkış yapsalar aralarında 0-100 de 1 sn gibi bir fark oluyor. fabrika verilerine 8.9 sn. kabul edersek volkan beyin arava şu an 7,9 sn gibi varıyor 0-100 e. OPC tahminen 0-100 6.5 sn. gibidir. 1,5 saniyeye de yaklaşık olarak bir tır girer herhalde.
Volkan bey in emeğine saygımız sonsuz ama OPC' ye karşı da bir gönül bağımız var. o yüzden bu kadar OPC' yi savunuyorum.
Yorum