Duyuru

Collapse
No announcement yet.

234 bg 325 bg opc ye karşı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 234 bg 325 bg opc ye karşı

ama bu iş pek adil olmaktan çıkıyor gibi
    F30 Sport+

Yorum

opc 4 kisi , volkan abinin araba tüy siklet pilot, olay budur

Yorum

senin şöförlüğün yeter gökanım . eskiden gençliğimde efsane peuget 205 gtı 120 bg 900 kg 0.100 7 sn zamanın sağlam arabasıydı insignia 180 bg kapışsın bırak kapışmayı 2 . 3 .boy fark atar 100 e çıkana kadar insigniaya ee biz opc ye 650 kg ağırlık ekliycez kendiside 240 kg daha ağır nereye geçiyor boy boy bide tır girermiş araya girse girse mini coper girer araya haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
          opc 4 kisi , volkan abinin araba tüy siklet pilot, olay budur
          sakın benim mıntıkadan geçme mert sen anladın onu
          F30 Sport+

Yorum

yanlız opc gecilirse satıslar azalır opc nin . ahahah opc tamponları bile söker insanlar o derece

Yorum

ahahahah canım amirim ya saygım sonsuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                senin şöförlüğün yeter gökanım . eskiden gençliğimde efsane peuget 205 gtı 120 bg 900 kg 0.100 7 sn zamanın sağlam arabasıydı insignia 180 bg kapışsın bırak kapışmayı 2 . 3 .boy fark atar 100 e çıkana kadar insigniaya ee biz opc ye 650 kg ağırlık ekliycez kendiside 240 kg daha ağır nereye geçiyor boy boy bide tır girermiş araya girse girse mini coper girer araya haha
                hiç süphen olmasın abi Opel Tr OPC getirdiğine pişman olacak
                F30 Sport+

Yorum

Valla ben kesinlikle Volkan abinin arabanın opc ile en kötü burun buruna gideceğine inanıyorum ,
                  benim aracım stock iken abimin mercedes 350 cdti 4 matic ile uzun yolda mersoda 4 kişi varken (+400 kg) ben benim arabada tek iken arka tamponuna yapışıyordum merso 234 bg ama merso boşken aramızda baya baya fark acılıyordu yetişemiyordum,
                  şimdi aracım 240 bg e yakın güç üretiyor ve trafikte çok rahat merson 350 4 matic üzebiliyorum merso 400 kg ile 190 bg lere geriledi gidişinden anladığım kadarıyla önümdeydi ama arayı acamıyordu tapon tampona opc ye 600 kg nin vereceği güc kaybı ve 4x4 ün aktarma kaybı bu fazla ağırlıkla çok büyük olacaktır...

Yorum

Sizin kadar bilgili değilim bu roll ya da drag konusunda ama 600 kg yüklemekte biraz haksızlık değil mi sizce arabaya.
                    Oldu olacak arkasına römork takalım OPC' nin o şekilde yürüsünler!!!
                    Renault!!!

Yorum

ee uygun şartlarda kalkmıyor araclar zaten biri 1.6 234 ps diğeri 2.8 325 ps ortada pek hak hukuk yok zaten dengelemeye çalışıyorlar sadece

Yorum

Birde şu yüzden çok fark olur diyorum. fatihle volkanın roll izledim videodan. tahmin edebildiğim kadarıyla kalkış yapsalar aralarında 0-100 de 1 sn gibi bir fark oluyor. fabrika verilerine 8.9 sn. kabul edersek volkan beyin arava şu an 7,9 sn gibi varıyor 0-100 e. OPC tahminen 0-100 6.5 sn. gibidir. 1,5 saniyeye de yaklaşık olarak bir tır girer herhalde.
                        Volkan bey in emeğine saygımız sonsuz ama OPC' ye karşı da bir gönül bağımız var. o yüzden bu kadar OPC' yi savunuyorum.
                        Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          ee uygun şartlarda kalkmıyor araclar zaten biri 1.6 234 ps diğeri 2.8 325 ps ortada pek hak hukuk yok zaten dengelemeye çalışıyorlar sadece
                          ama 250 kg fark var kilolarda.
                          Renault!!!

Yorum

OPC'nin arkasina parasut baglayalim?
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              OPC'nin arkasina parasut baglayalim?
                              muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                              Renault!!!

Yorum

illa opc yi geçeicez diye ne munzurluklar düşünüyoruz olmadı çaktırmadan motorunu bozalım arabanın

Yorum

İşleniyor...
                                X