Arkadaşlar OPC 4X4 olduğu için aktarımda güç kaybeder demişler ama dyno ya çıkan bir kaç arkadaşın sonuçlarında bizim araçlarda da yere aktarım lastikte 125 hp civarıydı galiba. yani bizim araçlarda da çok güç kaybı var aktarım organlarında.
roll da pek olacağını sanmıyorum 70-200 2. vitesten başlarlar. OPC gayet iyi devirde başlar. tutturur gider.
120-200 desen 3. vites 4000 devir gibi başlar yine tutturur gider.
şu şekilde olur. Arka koltuklar, istepne, sağ ön koltuk, depo 5 lt dolu, lastik ve jantlar değişerek belki olabilir.
Ben 70 ve 120 yi 5000 ler civarinda hazirlamistim Canavari
OPC biraz daha uzun oranlara sahip sanirsam
Volkan 4000 de yere rahat guc aktarabilirim derse
60 ve 90 roll on derim
3 ünçü viteste 4000 devirde aktarırım .forumdaki çok arkadaşımız güç agırlık oranlarını bilmiyor bu yüzdende çok fark atar zannediyorlar 80 180 hızlanması yapsak opc için en iyi sonuç 2 3boydur ben bukadar olacağınıda zannetmiyorum yeterki arkaya 4 sağlam adam önede ben oturayım fatihte şöför ay sonuna kadar ıntercolerımı büyütüp ıntercolerı soğutma sistemini yetiştirebilirsem opc ye geçmiş olsun derim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Volkan abinin arabaya süpriz planlarım var ve ciddi ağız actırcak sonucu gördüğünüzde Volkan abi en kısa sürede bulusalım ufak bi liste vericem yapılcakların
stock s2k nın 1 boy arkasından yürüyor volkan abinin araba saka değil yani yürürü ciddi iyi . azcık hafifletmekle Gökhan da iyi vites atarsaki pilotajı iyi bi üyemiz saplar opc ye
abi yok bi kac değisiklik yapıcaz tek sorun 2 de 3 de tutunma sorunu olcak onun icinde denemeden önce ufak bi lastik yakıp ısıtcaz Volkan abinin lastikleri ciddiyim gecer diorum opc yi . volkan abinin araba bos olucak 120kg gibi bi hafifletme olucak belki ön farlar iptal edilip bisiler yapılabilinir ben buz torbası getircem deneme öncesi emme manifoltu ve interccoller a benim n2o sıkıcaz buzzzzz gibi soğutcazz gecicez ins
opc ye oturcaklar Fatih abi, Volkan abi, Sufy abi, baska kilolu kim vardı arka koltuğun ortasına cılız birini atarız ahhahah bagajada bir kisi tamamdır
Yorum