evet arkadaşlar yeni bir performans arttırma sistemi bugün görüştüm firmayla ıntercolerı -70 derece soğutmaya yarıyor nos gibi tüpü var nos motorun içine buysa motorun dışına karbonmonoksıt basıyor buz gibi intercoler ve hava filtresi buz gibi hava çekiyor etkisi uzun yolda 10 dakikaya kadar soğuk kalıyor şehir içinde daha az sürüyor etkisi. güç olarak 14 ila 35 bg arası aracın gücüne göre değişiyormuş ıntercolerımı orada daha büyüğüyle değiştirip busistemi taktırıcam 20 bg alsam 2siyle beraber yeter bana taktırınca bilgileri paylaşırım arkadaşlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ınsıgnıaya cryq 2 soğutma kiti
Collapse
X
-
Ynt: ınsıgnıaya cryq 2 soğutma kiti
ferrari değilde bir 5.40 acım var arkadaşımın arabası çok dalga geçmişti busefer ben dalga geçiçem yada elime alcam motoru
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Intercooler'ı elimize almayalım soğuk - ılık - soğuk - ılık[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
ıntercoler sorun değil yeterki motoru elimize almıyalım alırsamda yurt dışında bir firma astrayı 330 bg çıkartmış motor iç parçaların hepsini değiştirerek bende buna yakın birşeyler yaparım illaki
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
valla iyi tahmin ettin motor bitti bahanesiyle yapıcam galiba bi 10 15 bin motor için harcarım fazlasını düşünmüyorum
Yorum
-
sistem eski değil mert ıntercoler buz tutuyor vıdeosun seyrettim hemen bir iki dakikada eski halina dönmez
Yorum
Yorum