Arkadaşlar bu OPC ıle ılgılı tamponları ön panjuru vs dış görünüşle alakadar olan parçaları nereden temin edebiliriz ve fiyatı nedir acaba ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opc tampon panjur vs
Collapse
X
-
Ynt: Opc tampon panjur vs
2 tamponmu 7-8 bın yahu 2 ay tampona çalıştım desem gülerler bana muhaha Ben ana tamponları boyatıp kaldırmayı düşünüyordum . Bizim kendi orjinal tamponlarımız ne kadar ki yahu opc dıyemı bunlar pahalı boyle2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollBoşver ömür 19' luk jantları al yeter karakartala...
Orjınal ön tampona bır fıyat alayım ben üstündekınıde boyatayım taş izi arttıkca değiş tokuş kullanırım barı2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Tamponu sök boyat tak ne kadar sürerki boyat gitsin...
Tampon zaten plastik maşallahı var mesir macunu gibi uzuyo...
Jant olayı muallakta...
19 gördüğüm zaman içim gitmiyo değil..
Fatih abi(Facomx) nin 19 luklar iyidi baya..Farklı bir lastik vardı.Daha ince yanak..
Bazende bizim 18 lik daha yırtıcı geliyo..Aman gerek yok diyom.
Aslında hayalim buda...
Buda 2400 euro civarı lastikler dahil..
Opel Odak ta satıyolar..
Yorum
-
Serviste yaparlar herhalde bu boyayı da kaça yaparlar . Adam tampon fiyatına işçilik koyar sımdı Bu tampon meselesnden kurtulmazsam cıddı cıddı satmayı dusunuyorum gidip beyaz 19 jant flexrıde alacam2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Beyaz alcaksan çeyizi bana hibe edebilirsin..
Mirror Deep gloss falan hayal mahsulu olur biliyosun.
Beyaz gördükçe kendimi Arabistan da gibi hissediyorum...
Kaskodan yaptır hasarsızlık falan umrumda olmaz walla 5 senedir kaskoya para veriyom..1 kaza var sadece Şükür...
Hasarsızlık bozulmasın diye kırk dereden su getiriyoz...
SOnra gidiyoz arabayı satıyoz buda başka bi film yaa...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatros2 tamponmu 7-8 bın yahu 2 ay tampona çalıştım desem gülerler bana muhaha Ben ana tamponları boyatıp kaldırmayı düşünüyordum . Bizim kendi orjinal tamponlarımız ne kadar ki yahu opc dıyemı bunlar pahalı boyle
2 ayda kazanıyorsan bence hiç durma hemen yaptır ömürcüm ankarada siyahı gördüm canlı canlı süperdi beyazdan daha iyi2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Maaşı tampona verirsek afl farlarını yalayarakmı karın doyuracagız abı
Bu arada beyaz tamamen 2 mayıs şakası Allah korusun astar arabaya bınılırmı ya bıraz boya olacak arabanın ustunde2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Hazırdaki paralardan yersin kardeşim yada opc insignianın karşısına gecer zeytin peynir yesen kebap gibi gelir adama şaka bir yana iyi para 10.000 aşşagı cıkmıyor ben kıyamadım açıkcası2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
dostum satılık bölümünde benim opc panjur var çiziksiz incele istersen.tamam dersen fiyat konusunu konuşuruz, düşünürsen birde bağaj spoileri var orjinal hiç kullanılmamış siyah renk.
Yorum
Yorum