Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Led sis farları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Led sis farları

benim pek hoşuma gitmedi, orjınal olmadığı çok bariz belli, belki insignia kullanıcısı olmasaydım beğenebilirdim...

Yorum

Normal sis farının içine bir iki sıra led döşeyerek yapmak daha iyi olur sanırım.Hem Orj. sis farı sarı renk olur hem led döşemiş oluruz

Yorum

ondan sonra sis farının buharıyla uğraş
        InsigniaTEAM

Yorum

Bülent abinin edition/elegance aracına yaptırdığı mercekli farları yapan yer gibi bir yerde yaptırsak bi sorun olmaz sanırım

Yorum

bunlar 1 watt denilen power ledler. hella marka. 300 tl. diğer boncuk ledlerle karıştırılmasın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
              bunlar 1 watt denilen power ledler. hella marka. 300 tl. diğer boncuk ledlerle karıştırılmasın.
              ihihi
              Ultra-slim Design, each LED Lamp contains 8 individual 1W each super bright high power LED Lights
              InsigniaTEAM

Yorum

biliyorum abi, Hella'yı murci'ye takmaları bile markanın kalitesini gösterir haha
                yani diğerleri de boncuk led değil demek istemiştim. belki biraz kullanım ömrü farkeder.
                InsigniaTEAM

Yorum

gördüm kardeşim gördüm valaha ben normal şerit led filim çektirdin 10 tl maloludaha orjinal duruyor
                  19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb

Yorum

İşleniyor...
                  X