Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibherdesign Insignia Body Kit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ibherdesign Insignia Body Kit

sagoulun Mehmet bey. Fatura 200 euro olunca sorun olmuyor mu??o zmn bende parca parca alırım.once ön,sonra arka.spoılerı ıstemıyorum ztn.boylelıkle ılk parcayıda denemıs olurum,yerıne oturuyor mu sıkıntı cıkartıyor mu??peki on parca sızce hacım ıcın sıkıntı cıkarır mı???

Yorum

Mailde nakliye icin 145€ nakliye yazmislar. Parca parca getirdiginizde de her bir parca icin 145€ civarinda nakliye odersiniz. Bir gumruk musaviri ile gorusmenizde israrciyim. Her turlu proseduru tamamlanmis malzemeler icin bile gumruklerde sorun cikabiliyor. Bir sorun yada prosedürle karşılaştığınızda, prosedurleri/sorunları bireysel olarak asmaniz olanaksiz.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

yurtdışından birşeyler almak isteyenler bütün soruların cevabını burada bulabilirler..

Yorum

bu body kit ne zaman türkiyede satışa çıkacak bakalım! bu kadar modifiye firması var getirten yada kalıp alan kopyalayan usta yokmu ülkemizde ?
          insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED

Yorum

Ben jantlara bittim ya

Yorum

İşleniyor...
            X