Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Air İntake Kit (HKS)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Air İntake Kit (HKS)

Kardeşim fotoğraflar muhteşem ancak birde ses kaydı alsaydın en çok merak ettiğim ses diyebilirim CAIli bir Insignia. O kükremeyi duyur bize.
    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yek_ka
      allah nzardan saklasın abi aracın çok güzl MAŞALLAH
      Teşekkür ederim Allah hepimizin arabasını nazardan esirgesin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Tamam Çağrı abi geçen bir şey yazmıştı öyle hallettim.
        Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Abi bu senin resimleri bilgisayara kaydedince niye bozuluyor ya anlamadım? Bu arada araba süper maşallah.
        Formatından olabilir bi fikrim yok ama halledebilmene sevindim indirdiğin resimler işine yarar umarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
          Kardeşim fotoğraflar muhteşem ancak birde ses kaydı alsaydın en çok merak ettiğim ses diyebilirim CAIli bir Insignia. O kükremeyi duyur bize.
          Çok Teşekkür ederim kardeşim sağol en yakın zamanda sesli ve görsel iyi bir video hazırlayacam herkes ondan fikir sahibi olabilir yalnız sesi iyi kayıt edecek bi cihaz lazım çünkü bazı makinalar güzelim sesi berbat ediyor...

Yorum

Harika fotoraflar. Özellikle portakal çiçeği manzaralı olan =) Bende opisle konuştum yaparız böle bi makina dediler inş en kısa sürede vercem siparişini. Ama renk konusunda kararsızım beyaz istemıorum sana haksızlık olur koyu renkte arabayı yutar. napcam bilemedim.

Yorum

bu arada ben üzerime düşen gerekli bilgilendirmeyide yapayım istedim,
              Bu yapılan filtre kitinin çoğu filtre kitindede yaşayacağınız gibi akış metreyi bozma
              arıza lambasını yakma
              alttaraftan su emişine sebep olup motoru kucaklama
              en az ayda bir kere hava tutma suretiyle fitrenin temizlenmesi
              en az 6 ayda bir filtrenin süngerinin sökülüp güzelce yıkanıp takılması gibi handikaplarıda bulunmaktadır
              yaptırıp kullanmak isteyenlere duyurulur,
              benim burda yaptığım tam ölcüler alınarak ve akış metre bulunan kısma dokunmadan filtreyi akış metreden 30 cm kadar basınc hortumuyla uazaklaştırıp akış metrenin bir sorun algılamamasını sağlamak bununda diğer sonucu filtrenin tamponun içine inmesi ve su birinkitilerinde veya sağanak yağışlarda filtrenin suyla temasına yol acabilir büyük dikkat ve özen isteyen bir konu 1 haftalık deneme süresinde bir sıkıntıyla karşılaşmadım iler ki günlerde (olmaması dileği ile) herhangib bir sorun çıkarırsa sizinle paylaşacam.
              Teşekkür ederim..

Yorum

Sesini ben de merak ettim şimdi. Hırıldama şeklinde geliyor mu? Yoksa ıslık sesi mi geliyor?

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Şöyle bi ses verir muhtemelen.

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.
                  [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure
                    Harika fotoraflar. Özellikle portakal çiçeği manzaralı olan =) Bende opisle konuştum yaparız böle bi makina dediler inş en kısa sürede vercem siparişini. Ama renk konusunda kararsızım beyaz istemıorum sana haksızlık olur koyu renkte arabayı yutar. napcam bilemedim.
                    Bu konularda haksızlık diye bir şey yoktur bu bi erkeğin en büyük aksesuarı ve en sevdiğin oyuncağı olacaksa Renk ve zevklerinle olacak,
                    Resimleri beğenmene sevindim en kısa zamanda kavuşursun umarım arabana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vexx
                      Sesini ben de merak ettim şimdi. Hırıldama şeklinde geliyor mu? Yoksa ıslık sesi mi geliyor?
                      Hırıldama sesi hiç yok büyük viteslerde gaza bastığınızda emiş sesi geliyor nasıl anlatılır ki bilemedimbiraz hışırtılı ama yüklemyei tamamlayınca ayak gazdan çekilince baya güzel bir çuflama tabi benim ekzostta patlıyor o esnada ses çümbüşü sanırsın corvette
                      bizim normaldede biliyorsun turbodan türbülans yani ıslık sesi geliyor belli belirsiz işte burda filtreden sonra o ses artıyor araba bildiğin ıslık çalmaya başlıyor ayağını gaza dokunup çektiğinde çuflamıyor ıslık sesi geliyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
                        Şöyle bi ses verir muhtemelen.

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.
                        Yok hayır kesinlikle alakası yok ben accord 2.4 motor vardı onada intake kit yaptırdım,insigniadaki ses çok farklı...

Yorum

Blow off cidden güzel bi şey ama akış metreyi bozmayı göze almaya değer mi bilemiorum. inş hiç bi sorun olmaz mutlu mutlu kazasız belasız binersin arabana =)

Yorum

Blow off değil bu emir bu intake hava filtre kiti blow off çok farklı,
                            senin şuanda ki aracın ne?

Yorum

2005 vectra.

valla sesini duymadığım için ıslığı veren blow off dil mi ?

Yorum

anlamadığım, bu hondadaki sesi veren sadece bu borumu, başka bi parça takılıyormu?

Yorum

İşleniyor...
                                X