Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Air İntake Kit (HKS)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Air İntake Kit (HKS)

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    Emre süper resimler daha yeni girebildim siteye.girergirmez gözüm gönlüm açıldı valla.Tebrik ederim.valla yazılımdan önce opc body kit taktırmayı konuşuyorduk hanımla.Valla kafama o daha çok yatıyor.odakta enson 7000 tl idi sonra ne oldu bilmiyorum.Allah kazadan beladan korusun kardeşim
    Amin Şafak abi Allah hiç birimize kaza bela vermesin,
    opc body kit güzel abi onuda tavsiye ederim yakışır senin makinaya ama bi handikapı var oda opc body kit oldu mu opc jant hani ben diyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Emre süper resimler daha yeni girebildim siteye.girergirmez gözüm gönlüm açıldı valla.Tebrik ederim.valla yazılımdan önce opc body kit taktırmayı konuşuyorduk hanımla.Valla kafama o daha çok yatıyor.odakta enson 7000 tl idi sonra ne oldu bilmiyorum.Allah kazadan beladan korusun kardeşim
      tabi tabi body kit i taktınmı jant ta farz olacak. konu dışında birşey sorayım Berker arkadaşımızın yaptığı işlemlere bakıyorum ,hayran olmamak elde değil.telefonlaşıp tanıdıklarına falan mı yapıyor yoksa profesyonel olarak işi ticarete mi dökmüş.Gerci telini yazmış ama yakalamışken sana sorim

Amin Şafak abi Allah hiç birimize kaza bela vermesin,
      opc body kit güzel abi onuda tavsiye ederim yakışır senin makinaya ama bi handikapı var oda opc body kit oldu mu opc jant hani ben diyor

Yorum

iki tane alıntının arasına sıkıştı yazdığım

Yorum

iki tane alıntının arasına sıkıştı yazdığım
          olsun ben çıkarttım senin yazdığını aradan abi
          Berker kardeşimiz işin ticaretini yapıyor tabi emeğinin karşılığı olarak ama sevdiği işi yapıyor olması onun itinalı ve özenli çalışmasına bununla beraber profesyonel malzemeler kullanmasına sebep oluyor...
          Yaptığı uygulama diğer yapan firmalara göre çok daha işçilikli ve uzun süren bir işlem bunun yanında piyasaya göre çok daha uygun ve standart bir fiyatı var ayrımcılığa eş dost indirimi yerine her müşterisine uygun bir fiyat belirlemiş ve onu uyguluyor masraflar karşılandıktan sonra şehir dışınada işlemler için gidebiliyor...
          Kesinlikle tavsiye ederim

Yorum

arkadaşlar merhaba,
            konuyu hortlatmış bulunuyorum

dün 30000km bakım için yedek parçaçı arkadaşımdan aşağıda verdiğim linkteki hava filtreyi aldım.

http://www.sogefifilterdivision.com/..._filtre=PA7655

dikkatimi çeken şey, wunder filtrelerde filtre altında elyaf gibi extradan bir malzeme çıkıyor. ancak aldığım filtrede bu elyaf yok.
            1. olmalı mı ?,
            2. yoksa filtre gözeneği buna göre mi ayarlı?
            3. elyaf kesip aldığım filtreye ekleyeyim mi?

saygılar.
            Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
            2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

yok mu fikri olan?
              Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
              2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

İşleniyor...