Aziz bey böyle bir çalışma da yapabilirsiniz, iç aydınlatma.. gece yolculuklarında güzel bi ambiyans olur daha önce konusunu açmıştım, photoshopta düzenlediğim bi foto bu,
turn-push la da uğraşacaksınız anladığım kadarıyla, böyle bi aydınlatma ilede uğraşırsınız diye önermek istedim
tuş takımının kenarında zaten hafif bi boşluk var, konsolun kenarına parmak ucu giriyor, oraya uygun bi led döşenirse piano lake olan kısıma doğru güzel bi efekt verir ve geceleri de keyifli güzel bi ambiyans olur aracın içinde yaparsanız yine bi ilk siz olacaksınız
Aziz bey böyle bir çalışma da yapabilirsiniz, iç aydınlatma.. gece yolculuklarında güzel bi ambiyans olur daha önce konusunu açmıştım, photoshopta düzenlediğim bi foto bu,
turn-push la da uğraşacaksınız anladığım kadarıyla, böyle bi aydınlatma ilede uğraşırsınız diye önermek istedim
tuş takımının kenarında zaten hafif bi boşluk var, konsolun kenarına parmak ucu giriyor, oraya uygun bi led döşenirse piano lake olan kısıma doğru güzel bi efekt verir ve geceleri de keyifli güzel bi ambiyans olur aracın içinde yaparsanız yine bi ilk siz olacaksınız
zaten öyle bir çalışmam var astradaki gibi boşlukları kırmızı ambians led yapıcaz malzemede hazır sadece zaman ayırmak lazım biraz fırsatım olduğunda yapıcam sizinlede paylaşırım
2011 beyaz insignia 2.0 130 hp edition elegance+sunroof+cyclone
Aziz Bey, valla iç aydınlatmayla ilgili çalışmayı yapın, eminim çok iyi olur, eğer başarılı olursa ilk fırsatta soluğu yanınızda alırım ) benimde böyle bi hayalim var.. ama şimdilik hayal ihihi
onuda yaparız ya ayıp ediyosunuz iş antene kalsın bazıları demiş tavan kaplaması komple sökülmesi gerek diye onunda çözümü var arkadaşlar sadece arkadan tavan az birşey kastırılıp takılabiliyor bilginize
2011 beyaz insignia 2.0 130 hp edition elegance+sunroof+cyclone
Yorum