okadar servise gittim herkes jantlara bayıldı zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ihihi fiyat konusuna gelirsek farlar serviste 4750 far, işçiliği montajı+uzun far motoru dahil 1000 tl. ama farlara ben para vermedim.ama isteyen olursa yardımcı olurum sanırsam 2000 2500 arası bir fiyata alınabilir.bu arada farlar opel yetkili serviste takılmadı onlar beceriksiz taktırmayı düşünen olursa yardımcı olurum
2011 beyaz insignia 2.0 130 hp edition elegance+sunroof+cyclone
4.750 + 1.000 TL desek toplam 5.750 TL yapıyor ki neredeyse bi cosmo donanım farkı kadar bedel oluyor..
ama yine de AFL yok.. AFL bambaşka bir olay,farların 15 derece kadar yaptığı harekete ve farklı modlarına şahsen bitiyorum..
4.750 + 1.000 TL desek toplam 5.750 TL yapıyor ki neredeyse bi cosmo donanım farkı kadar bedel oluyor..
ama yine de AFL yok.. AFL bambaşka bir olay,farların 15 derece kadar yaptığı harekete ve farklı modlarına şahsen bitiyorum..
öyle değil abi, servisten alsanız 4750 TL demiş, yani fiyata dahil değil
öyle değil abi, servisten alsanız 4750 TL demiş, yani fiyata dahil değil
orasını anladım da dışarıdan bulamadık diyelim o zaman bilanço böyle oluyor..
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum