evet arkadaşlar birkaç servisle görüşmemden sonra insignia editiona orjinal cosmo farı takılırmı dedim imkansız dediler komple tesisat değişmesi lazım kablolar kaldırmaz vs vs.... birsürü bahane sonra ismini vermiyorum bir yetkili servis takarız olur dedi ohh dedim sonunda neyse farı taktılar ama sadece led ve sinyaller yandı ve sonuç hüsran uzun far modülü ve far modülü yokmus ondan olmamış.neyse sonunda insignia da uzman bir tanıdık buldum ve farları taktı yaktıda sadece uzunlar yanmadı sonra az önce bahsettiğim modül olayı cıkageldi karşımıza farın içindeki uzunları yakan motor değişken voltajla çalışıyormuş.neyseki bmw x6 mercek motoru birebir uyumlu çıktı ve onu taktık ve uzunlarda calıstı.tam sevinmeye başladık farlar tekrardan göz kırpmaya başladı ve yine değişken voltaj sorunu aracı pc ye bağladık xenon ve helojen seciminden ayarı xenon yaptık sorun düzelmedi. sonrasında kendimiz bir devre yapıp taktık voltajı ayarlamak için ve sonuç olarak farlar sorunsuz calışmaya basladı. afl hariç tabi afl ye çözüm var ama biraz tuzlu. neyse biz afl ampullerinide uzunlara bağladık onlarda calısır durumda sadece direksiyon hareketiyle calısmıyor manuel
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YAPAMAZSIN OLMAZ DEDİLER YAPTIK OLDU :)))
Collapse
X
Yorum