2-3 yıl önce sipariş ederken orijinal GM 2 takım olarak sipariş etmiştim, birileri almadıysa garaja yarın gireyim bulabilirsem uygun fiyata verebilirim.
Bende talibim
2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
arkadaşlar eminim benim gibi bu sinyal çerçevelerinden arayan çoktur.Bu çerçeveleri temin edebilicek bir yer yokmu bildiğiniz.Özellikle istanbulda yaşayan arkadaşlar sizin imkanınız bizlere göre daha fazladır diye düşünüyorum.
Çağrı temiz sökersek benimkileri çıkartalım, sonrada Fatih abinin aracındakilere yürüyelim. Elinde taktıklarının listesi varsa sıradan patlatalım, yeni bir iş fırsatı doğuyor
Yorum