Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC sinyal çerçevesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: OPC sinyal çerçevesi

OPC sinyal çerçevesi çok güzel bir detay bence bütün İnsignia larda olması gereken kaliteli bir detay

Benim küçük bir önerim olacak, bu çerçeve için toplu alım kampanyası yapılamaz mı? Eminim teamde bu sayede OPC sinyal çerçevesi uygulamayan üye kalmaz diye düşünüyorum. plish

Böyle bir kampanya olsa listeye kimler katılır? ve indirimi ne olur bu parçanın?

mümkün olabilir mi böyle bir hayır işi?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

.. )

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        OPC sinyal çerçevesi çok güzel bir detay bence bütün İnsignia larda olması gereken kaliteli bir detay

Benim küçük bir önerim olacak, bu çerçeve için toplu alım kampanyası yapılamaz mı? Eminim teamde bu sayede OPC sinyal çerçevesi uygulamayan üye kalmaz diye düşünüyorum. plish

Böyle bir kampanya olsa listeye kimler katılır? ve indirimi ne olur bu parçanın?

Ben gelirim abi benide yazın fiyat hakkında bilgi verilirse guzel bir fiyat olursa herkes alır bence

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

kardeşim çerçeveden ziyada ben cam tavan uygulamasına takıldım bende yaptırmak istiyorum fakat karar veremedim şimdilik 3m en iddalı garanti süresini verdi ama fiyatta ona göre tabi sen nerden ne kadara takdırdın acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt

Ben katilirim kampanyaya

Yorum

Arkadaslar konu eski ama bu sinyal cerceveleri cok iyi duruyor temin edebileceğimiz bir yer varmıdır acaba
              2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Temin edebileceğiniz yer var ama Opel şaka gibi bir zam yaptı tanesi 100 TL olan çerçeveler bir anda 385 TL'ye çıktı
                InsigniaTEAM

Yorum

Çifti 770 lira mı?????
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Oooo blink gözüm gibi bakayım o zaman benimkilere..)))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                      Çifti 770 lira mı?????
                      Maalesef

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                      Oooo blink gözüm gibi bakayım o zaman benimkilere..)))
                      Altından daha değerli, karaborsadan sat abi
                      InsigniaTEAM

Yorum

Evet fiyat Çağrı Bey'in dediği doğru. Bende Balkan opel'den tanesini 1 ay önce tanesi 66 TL+KDV'den 2 tane almıştım Şimdi ateş pahası ( tanesi 309 TL) olmuş.

bu da çerçevenin link'i

http://www.balkanopelparca.com/pinfo.asp?pid=1588

bunlarda aracıma uyguladıklarım...

Yorum

Bu nedir ya sanki iki uyduruk plastik değilmi? Yoksa çamurlukla birlikte mi geliyor ihihi
                          Orjinal alınma ihtimali kalmadıgına göre çin malı nerden bulunur acep?
                          2015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET

Yorum

Almanlar ile çinliler bizim forumu takip edip taleplere göre fiyatlarla oynuyorlar anlaşılan.
                            Ne altın ne borsa tek kazanç bunda. 2.000 tl ye 4 tane lastik alacağına bundan alınsa günün sonunda bedavaya 4 jant+4 lastik sahibi olunurdu. )) Tabii satın alacak yiğitler çıkarsa. )))
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

2-3 yıl önce sipariş ederken orijinal GM 2 takım olarak sipariş etmiştim, birileri almadıysa garaja yarın gireyim bulabilirsem uygun fiyata verebilirim.
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                                2-3 yıl önce sipariş ederken orijinal GM 2 takım olarak sipariş etmiştim, birileri almadıysa garaja yarın gireyim bulabilirsem uygun fiyata verebilirim.
                                ben yine talibim.Bulursanız alabilirim.
                                1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

İşleniyor...
                                X