Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA 1.6 Turbo 220 HP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA 1.6 Turbo 220 HP

Orjinal yazı sahibi: volkan
    Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
    Volkan bu kadar uğraşacağına al bitane 2.0 yada 2.8 lt kimse bulaşmasın sana....
    2.0 kesmes şuan ondan güçlü zaten murat 2.8 olabilir ama
    Volkan abi Prensipten şaşmayalım lütfen büyük motor yüksek hp araç değil tarz olan küçük motor yüksek güç ve daha yüksek güç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Volkan bu kadar uğraşacağına al bitane 2.0 yada 2.8 lt kimse bulaşmasın sana....
      Volkan abi Prensipten şaşmayalım lütfen büyük motor yüksek hp araç değil tarz olan küçük motor yüksek güç ve daha yüksek güç
      Emre, Volkan çok centilmen bir arkadaştır merak etme 1.6 yı 1.6 ile kıyaslar ama şu an senin hava filtren ve egzosun var onunda extra beygiri var bence seni geçer

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şu yazıları okudukça iyice gaza geliyorum, şuan zaten birsürü masrafım var birde yazılım yükleticeksiniz bana

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Emre, Volkan çok centilmen bir arkadaştır merak etme 1.6 yı 1.6 ile kıyaslar ama şu an senin hava filtren ve egzosun var onunda extra beygiri var bence seni geçer
          bu işler senceyle benceyle olsaydı yollara cıkmamıza gerek kalmazdı bakalım hayırlısı diyelim vardır bizim dd bi bildiğimiz belki

Yorum

ahada kılıçlar yeniden çekilmeye başlamış hiho hiho hiho hiho hiho hiho buralar zaten sıcak bide siz ısıtmayın ortalıgı beyler volkan sen eline alacan bu arabanın blokğunu ama hadi bakalım hayırlısı senden korkulur 105 bg arabayı 190 a cıkarmış adamsın.Sana güveniyorum ama emrede boş değilki kardeşim bakalım yolun sağına cekip kimkimle öpüşecek haha haha haha haha
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              ahada kılıçlar yeniden çekilmeye başlamış hiho hiho hiho hiho hiho hiho buralar zaten sıcak bide siz ısıtmayın ortalıgı beyler volkan sen eline alacan bu arabanın blokğunu ama hadi bakalım hayırlısı senden korkulur 105 bg arabayı 190 a cıkarmış adamsın.Sana güveniyorum ama emrede boş değilki kardeşim bakalım yolun sağına cekip kimkimle öpüşecek haha haha haha haha
              Emre abi ne demişler iş bilenin kılıç kuşananın
              valla Volkan abi habire beyne yazdırıp cizdiriyor ama modifiye bana göre bu değil diyorum ya vardır benimde bi kaç bildiğim bişey öyle öptürmem kendimi kolay kolay

Yorum

Yanlız dikkat ediyorum da Fatih aradan çekildi.Volkanla emreyi başbaşa bıraktı.Bence önce şu fatih volkan işini halledelim sonra Ankaralı kardeşimle kazanan kozlarını paylaşssın... haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Yanlız dikkat ediyorum da Fatih aradan çekildi.Volkanla emreyi başbaşa bıraktı.Bence önce şu fatih volkan işini halledelim sonra Ankaralı kardeşimle kazanan kozlarını paylaşssın... haha haha haha
                  Utku abi ben Volkan abiye dedidim zaten sen İstanbuldakilerlebi mücadeleni tamamla ondan sonra ben cıkarım yola yoksa artık Volkan abimle kapışmayacam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Ben hep buradayım ve hep volkanı geçerim iddia ediyorum ama emre ile volkan kısmında ben oyumu volkana veriyorum sebeplerini daha önce yazmıştım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Walla sizin şu muhabbetleri okumasam güleceğim yoktu. Allah muhabbetinizi artırsın. Hep aklıma Volkanın abanttaki muhabbetleri geldi güldüm gene.
                      Şimdi gaza gelip arabaya NOS taktırıyorum, bagajı komple iptal edip NOS için depoya çeviriyorum. Eh ozaman bakın bakalım
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

emre kurtuluşun yok sağa çek öpücem seni haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

emre kurtuluşun yok sağa çek öpücem seni haha haha
                          Ya seviyorum seni ama beni öpmek öyle kolay değil bu zamana kadar anlamışsındır diye umuyordum abi
                          ama söz önümüz bayram çok istiyosan o zaman öpüşürüz zaten

Yorum

bende seni seviyorum emre ... bu arada anlamam için fark çok olmalıydı kapışmalarımızda yarım boy bilemedin bir boy olmuştu şimdi 20bg ekledim üzerine o attığın yarım boy 3 boy olarak geri dönecek emrecim cool cool

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

abi biliyorsun ben sana bir boy farka yaklaştığım zamanlarda arabada aramızda ne kadar ağırlık farkı vardı bizde eşyalar eşim ben full depo 20" jantlar heheyyy
                              Valla öz abim olsan anca bu kadar severdim heralde,
                              eğer istersen bens ana masuscuktan yenilirim abi

Yorum

dilara kardeşimle sen benim ağırlığıma tekabül ediyor eeh bizim depoyada benzin giriyor allaha şükür aradaki fark jantlar başkasıyla kapışırken nediyceksin dur bekle jantları değiştireyim geleyim öyle yarışalımmı diyceksin .. eskiden geçerken ben diyordum yarım boy geçiyorsun diye ama şimdi öyle bir şansın yok kabullen bunu

Yorum

İşleniyor...
                                X