Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EİBACH & VOGTLAND 1.6 iNSİGNİA İÇİN TAVSİYE

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post

Usta gerek yok deyince rot ayarı yaptırmamıştım, Yarın yaptıracam artık. Benim araçtan gelen ses aşırı fazla değil park ederken hafif bir kaldırıma çıkarken o esnada da direksiyon kırıkken yapıyor, sanki yay gevşekmiş gibi.
    Acaba gevşek kalmış olabilir mi bilmiyorum.

Benim aracım 2011 medel . Makyajlıyla arasında öndüzen de fark var mıdır?
    Daha önce honda civic marka aracımda kullanmıştım vogtland yayları bi süre sonra amortisör takoz lastiginden gıcırtı sesleri geliyordu değiştirdigim zaman ses gitmişti..Makyajlı kasa ile arasında ön düzen farkı vardır tabi..Belli bi yıldan sonra parçaların metal yorgunlugu başlar o da ses yapabilir haberiniz olsun..
    34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
    Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
    http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Ses yaylardan mış. Üst kısında bazı yerler birbirine temas ediyor. Hortum takılacak şimdi. Pişman oldum votgland aldıgıma keşke eibach alsaydım
      İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Hortum takılınca ses kesildi. Ama tabi bi 150 tl daha yay sökme takma parası verdik.

Yorum

Biraz erken sevinmişim. Hortum takılınca ses azaldı ama tamamen gitmedi. Acaba votgland kullanan arkadaşlar bu sesi önemsemiyor mu ya da sadece benim araçtan mı geliyor bu ses Yayın baklaları fazla olduğu için orjinal yaya göre, yayın üst kısımındakiler birbirine yakın ve direksiyonu çevirince tık tık ses yapıyor, dikkat etmezsen duyulmuyor ama ben fazla hassasım sanırım. Araç düşük hızdayken yapıyor , park ederken vs, Onun dışında bir sorun yok şimdilik.

Eibach kullanan arkadaşlar da var mı acaba böyle bir durum?

Yorum

Eibach'ta hiç ses gelmiyor 3 cm'likte
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
              Eibach'ta hiç ses gelmiyor 3 cm'likte
              Keşke eibach alsaydım, ne halt edicem bilemedim

Yorum

Makyajlı kasada Eibach da ses yapıyor, içiniz rahat olsun

* Jant lastik sökülmediğinde gerek kalmayan ayar çeşidi "balans" ayarıdır. Yay değişimi için ön düzen sökülüyor, rot ayarı mutlaka gerekli.
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                  Makyajlı kasada Eibach da ses yapıyor, içiniz rahat olsun

* Jant lastik sökülmediğinde gerek kalmayan ayar çeşidi "balans" ayarıdır. Yay değişimi için ön düzen sökülüyor, rot ayarı mutlaka gerekli.
                  Teşekkür ederim cevabınız için

Yorum

İşleniyor...
                  X