Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
EİBACH & VOGTLAND 1.6 iNSİGNİA İÇİN TAVSİYE
Collapse
X
-
34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg
-
Orjinal yazı sahibi: enesdemirpirci View Post
Ben eibach almaya karar verdim, ama ikisinede iyi diyorlar. takınca yorumlarımı paylaşırım fotoğrafta koyarım sizde görürsünüz. Ben sanmıyorum ön arkanın farklı basılacağını ama yaşayan varsa sebebini öğrenmek gerekir tabi.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View PostXtreme tuningden vogtland 35 mm siparişi verdim, genelde 30 mm var insignialarda ama bakalım nasıl duracak 35 mm araçta. Ankarada montaj için tavsiyesi olan var mı acaba. Rot balans yapan yerler takar mı acaba rot bağlantıları vs sökülmesi gerekiyor mu?
Yorum
-
Bugün taktırdım bende. Vogtland 30mm . Amortech diye biryer de taktıdım yorumları da güzel di. Tam sağ ve tam sol yaparken bazen ses geliyor tak diye , usta scirocco lar da da var dedi votgland dan kaynaklanıyormuş. Votgland kullanan kullanan arkadaşlar benle aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba.
onun dışında sıkıntı yok. Beklediğim kadar alçalmadı ama, arka taraf bariz belli ama önler aşırı fark edilmiyor. Ama yol tutuş baya farkediyorİnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View PostYaylar takıldıktan sonra rot ayarı yaptırmadım usta gerek yok deyince ama yaptırmalımıyım sizce?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View PostBugün taktırdım bende. Vogtland 30mm . Amortech diye biryer de taktıdım yorumları da güzel di. Tam sağ ve tam sol yaparken bazen ses geliyor tak diye , usta scirocco lar da da var dedi votgland dan kaynaklanıyormuş. Votgland kullanan kullanan arkadaşlar benle aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba.
onun dışında sıkıntı yok. Beklediğim kadar alçalmadı ama, arka taraf bariz belli ama önler aşırı fark edilmiyor. Ama yol tutuş baya farkediyor
Yorum
-
Fotoğraf yarın gündüz çekip paylaşırım. Yay takmadan önce yoktu ses falan. Titremem yalpalama vs yok. Sadece tam tur çevirince bazen ses geliyor. Yarın bi rot balanscıya gidecem bakalım.
Başka forumda da benzer şikayetler var sağa sola çevirince ses gelmesi benzeri şeylerİnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View PostFotoğraf yarın gündüz çekip paylaşırım. Yay takmadan önce yoktu ses falan. Titremem yalpalama vs yok. Sadece tam tur çevirince bazen ses geliyor. Yarın bi rot balanscıya gidecem bakalım.
Başka forumda da benzer şikayetler var sağa sola çevirince ses gelmesi benzeri şeyler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post
Hocam sizin araçda da ses geliyor mu acaba yaylardan?
34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hsn_gok View Postyok ses gelmiyor hocam..bu arada yayları taktırdıktan sonra kesinlikle rot yaptırmanız gerekiyor hatta 1-2 hafta kullandıktan sonrada yaptırmştım bi daha..
Acaba gevşek kalmış olabilir mi bilmiyorum.
Benim aracım 2011 medel . Makyajlıyla arasında öndüzen de fark var mıdır?İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
Yorum