Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EİBACH & VOGTLAND 1.6 iNSİGNİA İÇİN TAVSİYE

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post

Gayet güzel duruyor. Peki yaylarda versiyon farkı var mı acaba otomatik vites dizel sunroof olması farkediyor mu. Yani otomatik vs olursa ağırlık değişiyor diye
    Yok farketmiyor insignia makyajlı kasa uyumlu olmasına dikkat edin..Tesekkür ederim
    34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
    Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
    http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enesdemirpirci View Post

Ben eibach almaya karar verdim, ama ikisinede iyi diyorlar. takınca yorumlarımı paylaşırım fotoğrafta koyarım sizde görürsünüz. Ben sanmıyorum ön arkanın farklı basılacağını ama yaşayan varsa sebebini öğrenmek gerekir tabi.
      Hocam taktırdınız mı acaba yayları
      İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Hocam taktırdınız mı acaba yayları
        Jant lastikler hazır yayların gümrükten geçmesini bekliyorum.

Yorum

Xtreme tuningden vogtland 35 mm siparişi verdim, genelde 30 mm var insignialarda ama bakalım nasıl duracak 35 mm araçta. Ankarada montaj için tavsiyesi olan var mı acaba. Rot balans yapan yerler takar mı acaba rot bağlantıları vs sökülmesi gerekiyor mu?

Yorum

Xtreme tuningden vogtland 35 mm siparişi verdim, genelde 30 mm var insignialarda ama bakalım nasıl duracak 35 mm araçta. Ankarada montaj için tavsiyesi olan var mı acaba. Rot balans yapan yerler takar mı acaba rot bağlantıları vs sökülmesi gerekiyor mu?
            Eibach taktım 1 hafta oldu, tek kelimeyle mükemmel. Vogtland içinde forumdaşlar güzel diyor hayırlı olsun. Ankarada bildiğim yer yok ama bazı rot işi yapanlar takabiliyor. Siz en güzeli daha kapsamlı bir yerde taktirin aklınızda kalmasın derim, şimdiden hayırlı olsun.

Yorum

Bugün taktırdım bende. Vogtland 30mm . Amortech diye biryer de taktıdım yorumları da güzel di. Tam sağ ve tam sol yaparken bazen ses geliyor tak diye , usta scirocco lar da da var dedi votgland dan kaynaklanıyormuş. Votgland kullanan kullanan arkadaşlar benle aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba.

onun dışında sıkıntı yok. Beklediğim kadar alçalmadı ama, arka taraf bariz belli ama önler aşırı fark edilmiyor. Ama yol tutuş baya farkediyor

Yorum

Yaylar takıldıktan sonra rot ayarı yaptırmadım usta gerek yok deyince ama yaptırmalımıyım sizce?

Yorum

Yaylar takıldıktan sonra rot ayarı yaptırmadım usta gerek yok deyince ama yaptırmalımıyım sizce?
                  Jant lastik değişmediyse ve kullanırken rahatsızlık verici (titreme, yalpalama vs.) Gibi birşey yoksa gerek yoktur. Tabi bunlar benim bu zamana kadar öğrendiklerim. Sağ soldan tak sesi garibime gitti yayla ilgili olmaması lazım. O ses genelde rot başlarından z rotlarından v.s gelir diye biliyorum ama bu tarz şikayetlerde 1den fazla yere göstermek daha isabetli oluyor. Bu arada benim eibach yaylarda da önler biraz daha hava da, tahminim motor bölümü ağır olduğundan ona göre tasarlamışlar ve zamanla bir kaç mm daha düşebilir.

Yorum

Bugün taktırdım bende. Vogtland 30mm . Amortech diye biryer de taktıdım yorumları da güzel di. Tam sağ ve tam sol yaparken bazen ses geliyor tak diye , usta scirocco lar da da var dedi votgland dan kaynaklanıyormuş. Votgland kullanan kullanan arkadaşlar benle aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba.

onun dışında sıkıntı yok. Beklediğim kadar alçalmadı ama, arka taraf bariz belli ama önler aşırı fark edilmiyor. Ama yol tutuş baya farkediyor
                    Fotoğraf görme şansımız var midir hocam? Bende paylaşacağım ama jant yaptığım yer photoshop ile aracı biraz daha basmış yanıltmamak için paylaşamadım.

Yorum

Fotoğraf yarın gündüz çekip paylaşırım. Yay takmadan önce yoktu ses falan. Titremem yalpalama vs yok. Sadece tam tur çevirince bazen ses geliyor. Yarın bi rot balanscıya gidecem bakalım.
                      Başka forumda da benzer şikayetler var sağa sola çevirince ses gelmesi benzeri şeyler

Yorum

Fotoğraf yarın gündüz çekip paylaşırım. Yay takmadan önce yoktu ses falan. Titremem yalpalama vs yok. Sadece tam tur çevirince bazen ses geliyor. Yarın bi rot balanscıya gidecem bakalım.
                        Başka forumda da benzer şikayetler var sağa sola çevirince ses gelmesi benzeri şeyler
                        Bekliyoruz, benimde komple sola çevirince sağ tekerden takır takır diye ses geliyor, ama yaydan öncede vardı, Kaynağını bulursanız paylaşırsanız hepimiz için yararlı olur.

Yorum

Fotoğrafta daha güzel gözüktü ya
                          ses azaldı ama geçmedi tamamen kasisler de de yapıyor. Rot ayarı yaptıramadım henüz bakalım yaptırınca geçecek mi
                          Ekli Dosyalar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok View Post
                            vogtland 30mm & 19" 245/40 lastiklerle
                            Hocam sizin araçda da ses geliyor mu acaba yaylardan?

Yorum

Hocam sizin araçda da ses geliyor mu acaba yaylardan?
                              yok ses gelmiyor hocam..bu arada yayları taktırdıktan sonra kesinlikle rot yaptırmanız gerekiyor hatta 1-2 hafta kullandıktan sonrada yaptırmştım bi daha..
                              34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
                              Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
                              http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hsn_gok View Post
                                yok ses gelmiyor hocam..bu arada yayları taktırdıktan sonra kesinlikle rot yaptırmanız gerekiyor hatta 1-2 hafta kullandıktan sonrada yaptırmştım bi daha..
                                Usta gerek yok deyince rot ayarı yaptırmamıştım, Yarın yaptıracam artık. Benim araçtan gelen ses aşırı fazla değil park ederken hafif bir kaldırıma çıkarken o esnada da direksiyon kırıkken yapıyor, sanki yay gevşekmiş gibi.
                                Acaba gevşek kalmış olabilir mi bilmiyorum.

Benim aracım 2011 medel . Makyajlıyla arasında öndüzen de fark var mıdır?

Yorum

İşleniyor...
                                X