Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panacotta gri insignia için birkaç tavsiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• panacotta gri insignia için birkaç tavsiye

Herkese selam panacotta gri renk aracıma 2 3 gün içinde birkaç değişiklik yaptırıcam fikirlerinize ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
    1 öncelikle opc kit bu renkte nasıl durur, siyah jantla birlikte.
    2 Jant için birkaç yerle görüştüm 19 inc ofsett li bmw jantlarını önerdiler bijon ölçüleride aynı olduğundan pek fazla seçenek de bulamadım. link bu

https://www.google.com.tr/imgres?img...act=mrc&uact=8

nasıl durur sizce bu. Lastik olarak ise arkaları 255 35 19 önleri de 225 genişlikte bir lastik takalım dediler farklı olması sorun yaratır mı acaba. Diğer türlüjantlar çok geniş olduğundan lastikler pek hoş durmayacak gibi.
    Ya da bulabilrsem 19 opc replika jant alıcam
    3 piano black folyo tavan kaplama bu renkle nasıl durur? genelde beyaz renk te hoş duruyo ama emin değilim.
    4 Cam üstü ve bagaj üstü spoiler buldum 180 250 tl arası ankarada birkaç yerde. bunları yaptıracağım ankarada güzel bir yer tavsiyesi olan var mı
    5 Son olarak da arka cam filmi yaptırınca kararan ayna olduğu için sorun yaratır mı?

cam filmi ve folyo için swat garage yi düşünüyorum alternatif tavsiyelere açığım.
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Ynt: panacotta gri insignia için birkaç tavsiye

Aracın rengi nedir ? Resmini atarsanı daha iyi anlaşılır
    2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
    NAMI DİĞER "GEMİCİK"
    '34 JU 7764'

Yorum

Ben şunu anlamadım, önden çekişli arabaya arka tekerlere önlerden daha kalın lastik mi öneriyorlar? Böyle bir şey varsa da cahilliğime verin.

Bir de sizin arka camlarınız zaten siyah değil mi? Cosmo ile birlikte %70 karartılmış arka camlar geliyor.

Diğer konular kişisel zevktir, yorum yapmaktan kaçınıyorum. Zaten google bile farklı tonda griler buluyor aratınca.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

bence orjınal opc jant iyi bir seçim olabilir.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet şeker

bence orjınal opc jant iyi bir seçim olabilir.
          orjinal çok pahalı replika düşünüyorum ama tam karar vermedim.
          Orjinal alırsam 20 inch bi turbo jantını alırım

Yorum

Orijinal lastik ebatlarından farklı lastik kullanan araçlar artık Tüvtürk'ten geçmiyor. Insignia'nın orijinal 19" ebatları 245/40/19
            InsigniaTEAM

Yorum

http://i55.tinypic.com/212srh2.jpg

Aracın rengi bu şekilde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Orijinal lastik ebatlarından farklı lastik kullanan araçlar artık Tüvtürk'ten geçmiyor. Insignia'nın orijinal 19" ebatları 245/40/19
                Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler

Yorum

Kafamda canlandıramıyorum tam belki tecrübe eden arkadaşlar fikir verebilir. Siyah jant ve siyah tavan kaplama, ön arka far karartması gri renkle sırıtır mı?

Yorum

Aracımın arka camında film yok diye düşünürken geçenlerde dikkatlice baktım yakından cama film yapılmış ama açık renk, Araç cosmo ama 2011 model olduğu için mi cam açık renk acaba.
                    Normalde bütün cosmo lar karartılmış cam ile mi geliyor.

Arka cam filmini sökmek de sıkıntılı rezistans olduğu için, amonyakla falan uğraşıcaz artık.

Yorum

Aracımın arka camında film yok diye düşünürken geçenlerde dikkatlice baktım yakından cama film yapılmış ama açık renk, Araç cosmo ama 2011 model olduğu için mi cam açık renk acaba.
                      Normalde bütün cosmo lar karartılmış cam ile mi geliyor.

Arka cam filmini sökmek de sıkıntılı rezistans olduğu için, amonyakla falan uğraşıcaz artık.

Yorum

İşleniyor...
                      X