Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koca Oğlana Salmal Direksiyon Kılıfı Uygulaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koca Oğlana Salmal Direksiyon Kılıfı Uygulaması

Ne zamandır bu konuyu takip ediyordum ve aklıma da yatıyordu özellikle bizim araçların direksiyon etsiz ve sert o yüzden tek elle direksiyonu çevirmelerde direksiyon elimden kayıyordu vede sürüş zevkini azaltıyordu azda olsa. Malzemeyi hepsiburada dan aldım 12 liraya 5 de kargo 17 liraya geldi. Annem sağolsun işçiliği halletti güzelde oldu benim çok hoşuma gitti şunu da farkettim bizim direksiyonlar o kadarda sert değilmiş ihihi gayet tek elle rahat rahat dönüyor herkese tavsiye ederim çok kibar ve kullanışlı oldu benim açımdan Bu arada ön tweterr ı söktüm ama uzun uğraş sonucu bir türlü takamadım yerine varmı bu işin inceliği resimde görünen beyaz dübel çıkıyormu bir türlü oturtamadım oraya.
    Resimler gelsin o zaman

İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Ynt: Koca Oğlana Salmal Direksiyon Kılıfı Uygulaması

Güzel olmuş annenizinde ellerine sağlık

Opc direksiyon bu tarzda oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Direksiyon airbag söküp, üste gelen derileri inceltip kumanda ve kromajin altına verebilseniz çok iyi olur.

Elinize sağlık.

Oradaki beyaz dubel çekince gelir ama tırnak kırılma ihtimali var. Isıtarak yaparsan risk azalır. Kırılırsa da 50 kuruşa satın alırsın. Sokmeden takabilmek için yukarıdan aşağı bastıracaksin ama zor.
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big
        Direksiyon airbag söküp, üste gelen derileri inceltip kumanda ve kromajin altına verebilseniz çok iyi olur.

Elinize sağlık.

Oradaki beyaz dubel çekince gelir ama tırnak kırılma ihtimali var. Isıtarak yaparsan risk azalır. Kırılırsa da 50 kuruşa satın alırsın. Sokmeden takabilmek için yukarıdan aşağı bastıracaksin ama zor.
        Çok sağolun aslında bende dediğiniz gibi airbag sökmeyi düşündüm daha profosyonel olurdu ama bu haliylede rahatsız etmeyince hiç bulaşmadım. Belki daha sonra deneyebilirim ama. Dubel i çektim gelmedi galiba fazla asılcaz biraz

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Güzel olmuş annenizinde ellerine sağlık

Opc direksiyon bu tarzda oluyor
        Sağolun Fatih hocam. OPC direksiyon sevdası vardı bende de ama fiyatlar yüksek Ama benim çok hoşuma gitti böylede direksiyonun hissiyatı gerçekten çok iyi oldu hem yumuşak oldu hemde ele oturması tam istediğim gibi oldu. Denemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim..

Yorum

Opc direksiyon da ince ne yazık ki, görüntüsü hariç ben hiç beğenmiyorum.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu aralar köydeki oto yıkamacıda başlamış bu tarz kılıf dikimine. Dışarıda yaptırmaktansa kendi el emeği olunca ayrı bir güzel oluyor. Hayırlı olsun.

Twitter için o dübel gibi şeyi çıkartıp, twitter üzerindeki yuvasına takıp, twitter ı öyle oturmanız gerekiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Opc direksiyon da ince ne yazık ki, görüntüsü hariç ben hiç beğenmiyorum.
              Opc direksiyon da ince dediğiniz gibi. Aslında D sınıfında direksiyon 4 kollu olacak eski Vectra ların direksiyonu bence çok iyiydi yeni insignia nın direksiyonu da benim hoşuma gitmedi. Direksiyon işini Ford ve Audi iyi beceriyor gerçi şuan Audi de 4 kollu direksiyon simidini bıraktı ama eski A6 lar falan çok iyiydi. 4 kollu direksiyonu tutması ve kullanması daha rahat oluyor kesinlikle

Yorum

cla'nın direksiyonu gibisi yok, hem kalın, hem güzel, hem de hisli
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu ön 2 kapının hoparlör ünü değiştircem ve BTM bitüself ile yalıtım yapacağım. Fakat cesaret edemiyorum kolayca sökülüyormu veya bu konuda video falan varmı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121
                    Bu ön 2 kapının hoparlör ünü değiştircem ve BTM bitüself ile yalıtım yapacağım. Fakat cesaret edemiyorum kolayca sökülüyormu veya bu konuda video falan varmı.
                    büyük hizmet :

Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                    X