Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık yazılım firmalarıyla bir aydır süren serüvenüm sonunda pozitif sonuçlandı.Ecufast firmasıyla denedim hiç bi fark yok gibiydi stockla aynıydı..Bu sırada G-Force ve Powershop firmasına gidiyorum aracın beynini okuyamadılar.. Aracın beyni benimki Delco markaydı ama bi ayrıntıyı sizlere vereyim aynı arac da Delphi ve Bosch marka olanlarda var..En son maslakta Dr.ECU firmasına yaptırdım dyno dahil olumlu sonuçlandı ( fiyatı özelden yazabilirim yada admin onaylarsa burayada yazabilirim)..Araçda hissedilir bir fark oldu direk anlaşılıyor..Aracın kasasının agırlıgından dolayı hantallıgı gitti..Farklı bi arac oldu..
Arkadasımda Astra J 1.4 Turbo Manuel Stock var beraber kalkış ve rolling yaptık denemek amaclı testler..Her iki aracda da Sprintbooster var (yeşil mod) kullandık..Stock halde hem kalkışta hem rolling beni geçiyordu..
0-100 kalkış 9.3 sn kalktım Asta J yi yarım boyla gectim
50-140 yaptık 1-1.5 boy fark attım
80-140 yaptık yarım boydan 1 boy fark attım..
Daha top speed deneyemedim onuda yapınca foruma yazarım..
Dr.Ecu Dyno sonuçları resimleride atıcam..
+29 hp (50 km içinde 3-4 hp oturacagını söyledi ve oturdu)
+65 nm tork
Kendi Dynosunda 20-25 hp eksik ölçtüğünü söyledi..Yani stock 180 hplik fabrika cıkısı araba Dyno'da 150-155 hp cıktıgını söyledi..
Kendi aracım 108 hp 280 nm tork cıktı (Stock 136 hp & 320 nm)
Dyno sonrası Stage1 136.9 hp 345 nm tork
Sonuç olarak 169 hp 385nm tork
İstanbul'da rolling veya kalkış yapabilirim Stock 1.6 cdti insignia ile..
Tecrübelerimi size aktardım..(Bi hatam varsa uyarabilirsiniz)
Arkadasımda Astra J 1.4 Turbo Manuel Stock var beraber kalkış ve rolling yaptık denemek amaclı testler..Her iki aracda da Sprintbooster var (yeşil mod) kullandık..Stock halde hem kalkışta hem rolling beni geçiyordu..
0-100 kalkış 9.3 sn kalktım Asta J yi yarım boyla gectim
50-140 yaptık 1-1.5 boy fark attım
80-140 yaptık yarım boydan 1 boy fark attım..
Daha top speed deneyemedim onuda yapınca foruma yazarım..
Dr.Ecu Dyno sonuçları resimleride atıcam..
+29 hp (50 km içinde 3-4 hp oturacagını söyledi ve oturdu)
+65 nm tork
Kendi Dynosunda 20-25 hp eksik ölçtüğünü söyledi..Yani stock 180 hplik fabrika cıkısı araba Dyno'da 150-155 hp cıktıgını söyledi..
Kendi aracım 108 hp 280 nm tork cıktı (Stock 136 hp & 320 nm)
Dyno sonrası Stage1 136.9 hp 345 nm tork
Sonuç olarak 169 hp 385nm tork
İstanbul'da rolling veya kalkış yapabilirim Stock 1.6 cdti insignia ile..
Tecrübelerimi size aktardım..(Bi hatam varsa uyarabilirsiniz)
Yorum