Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TOPLU ALIM- Yan havalandırma ızgarası sticker - OPC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: TOPLU ALIM- Yan havalandırma ızgarası sticker - OPC

Orjinal yazı sahibi: ratip
    İlana müdahale edilme sebebinin ve peşi sıra ilan sahibinin ilanı kaldırmasının, bir haksız rekabet veya yanıltıcılık/dolandırıcılık içerdiğini düşünmekteyim. Çağrı'nın ticari kaygı vb. nedenlerle bu girişimi yaptığını, kendisini yakinen tanıdığımdan dolayı, zannetmiyorum. Ama açıkçası ben de bir şey anlamadım ve merak ettim.
    Çağrı bey açıklama olarak "hakkıyla yaptığı bir satış değil" demiş.

"haksız rekabet" dediğiniz nedir bunu ben de merak ediyorum. Genellikle büyük şirketlerin bir araya gelip fiyat yükselttikleri vatandaşı söğüşledikleri durumlarda karşımıza çıkıyor. 140 tl lik ürünün toplu alımda pazarlıkla 100 tl ye verilmesi haksız rekabet değil "serbest piyasa" olarak yorumluyorum ben. Lakin ortada diğer işletmelere bir hakaret, iftira vs de yok.
    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Beni tanımadığınız için ve InsigniaTeam'in nasıl bir grup olduğunu bilmediğiniz için böyle düşünmeniz normaldir. Bu grupta herşey para değildir bunu bilesiniz. Ben bu ürünü gerçek hayatta satışını ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET ADINA yapıyorum, doğrudur, ancak satışın parası benim cebime girmiyor, ben maaşlı bir çalışanım. Bu ürünü bizden başkasının satması bana ne birşey kazandırır NE DE KAYBETTİRİR. Bir toplu alım yaptırarak gruba sağlayacağınız katkıyı, benimle mi karşılaştıracaksınız... Birkere burayı ticarethane gibi düşünen birisinin bizim aramızda yeri olmaz. 3 günlük üyelikle bunu yargılayamazsınız.
      Size yanlış birşey yaptığınızı söyleyen olmadı, artniyetle konu açtığınızı da düşünen yok. O ürünün o fiyata satılması imkansızdı, araştırdım gerçektende imkansız ve satış da gerçek bir satış değil. Haksız olsaydım ilan hala yayında olurdu sizde alırdınız. Daha önce de dedim isterlerse 50 liradan satsınlar banane, alan razı satan razıysa beni ilgilendirmez, ama işin içinde usulsüzlük olduğunu bile bile göz yummak benim ahlakıma uygun değil.

benim izlenimim ise : Siz bu işin ticaretini yapıyorsunuz, satıcıyı "tanıyorsunuz". Kendinizce daha pahalı satılması gereken bir ürün olduğu için ( piyasayı düşürecek-ekmeğinizle oynayacak!) forum üyelerinizin yaptıklarını hiçe sayarak müdahelede bulunuyor ve işi "baltalıyorsunuz".
      Bilmediğiniz konuda birisi hakkında yalan yanlış iftira atabilmek de sizin vicdanınızdır.
      InsigniaTEAM

Yorum

Şimdi uzun lafın kısası bizim sinyal çerçeveleri yattımı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          https://www.sahibinden.com/ilan/yede...4124595/detay/

Çağrı işe karışmadan bu adamdan alın bari
          Buraya bakabilirsiniz, öncekini tanımadığım gibi bu satıcıyı da tanımıyorum.
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Beni tanımadığınız için ve InsigniaTeam'in nasıl bir grup olduğunu bilmediğiniz için böyle düşünmeniz normaldir. Bu grupta herşey para değildir bunu bilesiniz. Ben bu ürünü gerçek hayatta satışını ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET ADINA yapıyorum, doğrudur, ancak satışın parası benim cebime girmiyor, ben maaşlı bir çalışanım. Bu ürünü bizden başkasının satması bana ne birşey kazandırır NE DE KAYBETTİRİR. Bir toplu alım yaptırarak gruba sağlayacağınız katkıyı, benimle mi karşılaştıracaksınız... Birkere burayı ticarethane gibi düşünen birisinin bizim aramızda yeri olmaz. 3 günlük üyelikle bunu yargılayamazsınız.
            Size yanlış birşey yaptığınızı söyleyen olmadı, artniyetle konu açtığınızı da düşünen yok. O ürünün o fiyata satılması imkansızdı, araştırdım gerçektende imkansız ve satış da gerçek bir satış değil. Haksız olsaydım ilan hala yayında olurdu sizde alırdınız. Daha önce de dedim isterlerse 50 liradan satsınlar banane, alan razı satan razıysa beni ilgilendirmez, ama işin içinde usulsüzlük olduğunu bile bile göz yummak benim ahlakıma uygun değil.

benim izlenimim ise : Siz bu işin ticaretini yapıyorsunuz, satıcıyı "tanıyorsunuz". Kendinizce daha pahalı satılması gereken bir ürün olduğu için ( piyasayı düşürecek-ekmeğinizle oynayacak!) forum üyelerinizin yaptıklarını hiçe sayarak müdahelede bulunuyor ve işi "baltalıyorsunuz".
            Bilmediğiniz konuda birisi hakkında yalan yanlış iftira atabilmek de sizin vicdanınızdır.
            siz en başından deseydiniz ki "arkadaşlar, biz sizin için araştırdık, satış gerçek değil, sipariş verseniz de ürün elinize gelmeyecek vs" işte bu tam bir açıklama ve "yardım" olurdu.

siz hakkaniyetli değil vs deyip herkesin kafasında soru işareti bıraktınız. Açıklama yapmam için benim fikirlerimin olumsuz hale dönüşmesini mi beklemelisiniz ?

Siz site için çok şey yapmış olabilirsiniz, admin olarak olması gerek zaten bu. benim kıyasladığım da yok, ben bir tuğla koymaya çalıştım.

tanıma konusunda gelince : satıcı arkadaş sizi tanıdığını söyledi telefonda. bu konuda İspatım da var. Yalan söylüyorsa bu da onun vicdanı.

Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutkun66
              Şimdi uzun lafın kısası bizim sinyal çerçeveleri yattımı?
              özelden yazacağım hocam.
              Fikrin kadar varsın!

Yorum

Beni tanıyorsada ben tanımıyorum (en azından ilanda yazan ismi)
                InsigniaTEAM

Yorum

Mr.big satici arkadasla gorusuyorsaniz eger nicin almiyorsunuz ?
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                    İlan numarasından ulaştım. bana problemi halledince döneceğim dedi. Tabi çağrı bey iddia etiği gibi ilan sahte ise alamayacağız bu vatandaştan.
                    Fikrin kadar varsın!

Yorum

O zaman neyi uzatiyorsunuz bu kadar ? Belkide dolandirilmaktan kurtuldunuz,belkide cakma farkli bir urun almaktan
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big
                        Konu ile ilgim yokken yazışmaları üşenmeden okudum. Çağrı da tam açmıyor satıcıda.Peki Çağrıya sorduğunuz gibi Satıcıya sordunuz mu ne problem var diye? Bu problem neymiş meraka celbetti böyle sonu bir yere varmayan cevaplar yüzünden.

İlan numarasından ulaştım. bana problemi halledince döneceğim dedi. Tabi çağrı bey iddia etiği gibi ilan sahte ise alamayacağız bu vatandaştan.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Konu gereksiz yere fazla uzamış. Çağrı bey ilk mesajından itibaren net konuşsa, "hakkaniyetli değil veya satışta sıkıntı var" tarzında yuvarlak cümleler kullanmak yerine, açık bir şekilde yazsa bunlar olmazdı. Bence yazması da gerekliydi. Açıkçası ben de hala hiçbirşey anlamadım. Kötü niyetli değildir bence de ancak bu yanlış anlaşılma tamamen kendisinin eseri olmuş.

Ticaret hayatının içinde bulunan insanlarız. Eğer bir ürün çalıntı değilse ve söylenenden farklı değil ise (orjinal olduğu söylenip yan sanayi üretimi gibi) herhangi bir üsulsüzlük yoktur, geri kalan herşey serbest piyasa koşulları içerisindedir. Eğer bunlar geçerli değilse nasıl bir usülsüzlük var anlayamadım, hala net açıklama bekliyorum. Hiçbirşey anlayamadım.

Yorum

O zaman neyi uzatiyorsunuz bu kadar ? Belkide dolandirilmaktan kurtuldunuz,belkide cakma farkli bir urun almaktan
                            Güzel kardeşim. Sen konuyu okumadan çağrı beyi savunmaya gelmişsin anlaşılan. Çağrı beyin açıklaması henüz geldi. En başta sadece hakkaniyetli değil vs dedi. Kronolojik sıraya bakarak okuyun şu forumu lütfen.
                            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                              Orjinal yazı sahibi: mr.big
                              Konu ile ilgim yokken yazışmaları üşenmeden okudum. Çağrı da tam açmıyor satıcıda.Peki Çağrıya sorduğunuz gibi Satıcıya sordunuz mu ne problem var diye? Bu problem neymiş meraka celbetti böyle sonu bir yere varmayan cevaplar yüzünden.

Yazdığım gibi, halledince döneceğim dedi. Aynı çağrı bey gibi yuvarlak konuştu.
                              Fikrin kadar varsın!

Yorum

Ne diyorsun sen ya ne savunmasi adam satici madem suan neden satmiyor ? Bunun cevabini ver once bos bos konularla ugrasma satici orada ara soyle bakalim nicin bekliyorsun diye,hepsini okudum ben bana suslenmis kelimelerle oyun yapma alicaksan al almicaksan burada bos bos konusma,zamaninda bizde aldik o soyledigin aksesuardan fiyati birden uctu gitti cagrininda soyledigi gibi burada cagriyi suclayacak kisi degilsin sen daha kim oldugunu bilen kac kisi var forumda birakin bos muhabbetleri

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X