Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yan havalandırma ızgarası- sticker

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yan havalandırma ızgarası- sticker

Mr. Big abicim yukarda yazılmış tekrar tekrar örselemeyim ben konuyu, arkadaşların abilerin dediği gibi ön yargılı olmayın eminim birçok şey öğrenip öğreteceksin size burda iki günlük üye muamelesi yapmayacak çok insan var buna emin olun.. Elbette tartışma vs konular olacak eğerki tartışma boyutunuz seviyeli ise devam lakin seviyesizleşiyorsa muhattaplığı uzatmayın usülce forumun keyfini çıkarmaya devam edin.. Çağrı beyle yapılan dialog tamami ile yanlış anlaşılma aslında yardımcı olmak istemiş fakat farklı bi dille aktarmış konuyu abartıp kapatmadan hoşgeldiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
      Mr.big bey bende konuyu okudum.Forumu bu sekilde tecrube etmenize gercekten uzuldum.Ufacik bir konu nerelere uzamis hayret dogrusu.Yapilan aciklamayi bende acik bulmadim.Forum uyeleri olarak haksiz bir rekabet varsa sonucta bizde bilmek isteriz.Bu mal eger calinti degilse geri kalan tum ihtimaller serbest rekabete girer.Keske biraz daha aciklama yapilsaymis.Konunun diger uslup disi ve cirkin tarafini zaten soylemeye gerek yok.Siz hassasiyetinizi ve meraminizi anlatmaya calisirken yapilan provakasyonlar hic uygun olmamis.Gene de foruma onyargili olmamanizi rica ediyorum.Ben bu tarz orjinal parcalari opelin fiyatlari Tr de cok fahis oldugundan genelde yurtdisindan getirtiriyorum.Bu fahis fiyatlar karsisinda bizde serbest rekabette yerimizi ona gore belirliyoruz Hepsi orjinal ve neredeyse yaridan fazla fiyat farki oluyor.Eger dilerseniz yardimci olabilirim.selamlar
      clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
        Mr.big bey bende konuyu okudum.Forumu bu sekilde tecrube etmenize gercekten uzuldum.Ufacik bir konu nerelere uzamis hayret dogrusu.Yapilan aciklamayi bende acik bulmadim.Forum uyeleri olarak haksiz bir rekabet varsa sonucta bizde bilmek isteriz.Bu mal eger calinti degilse geri kalan tum ihtimaller serbest rekabete girer.Keske biraz daha aciklama yapilsaymis.Konunun diger uslup disi ve cirkin tarafini zaten soylemeye gerek yok.Siz hassasiyetinizi ve meraminizi anlatmaya calisirken yapilan provakasyonlar hic uygun olmamis.Gene de foruma onyargili olmamanizi rica ediyorum.Ben bu tarz orjinal parcalari opelin fiyatlari Tr de cok fahis oldugundan genelde yurtdisindan getirtiriyorum.Bu fahis fiyatlar karsisinda bizde serbest rekabette yerimizi ona gore belirliyoruz Hepsi orjinal ve neredeyse yaridan fazla fiyat farki oluyor.Eger dilerseniz yardimci olabilirim.selamlar
        fatih hocam selamlar,

inşallah bazı şeylerin üstüne sünger çekeceğiz. Buralardayız
        Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
        X