Balık Sırtı Anten Nerden Bulabilirz Ve Fiyatı Nedir ? hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Balık Sırtı Anten Yardım..
Collapse
X
-
Ynt: Balık Sırtı Anten Yardım..
Ben opel servisinden sormultum. 115 TL gibi bir fiyat vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. tabi takmak için tavan döşemesini sökmeleri gerekiyormuş. Korktum ve şimdilik askıya aldım... 115 in içinde işçilik yoktur herhalde. Birde çıkmacılara bakmak lazım 60-70 TL ye bulunur diye düşünüyorum...2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri
-
Orjinal yazı sahibi: ant1trustKusura bakmayın ama milletin araçlarındaki antenden alıp veremediği nedir anlamış değilim.Zaten yakışan kibar bi anten koymuş adamlar ne gerek var oynamaya.Neymiş Balık sırtı..pff gereksiz masraf.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
herkesi kendi haline bırakın boşverin, herkesin zevki kendine, isteyen istediğini yaptırabilir, buna herkes yorumda yapabilir, neyse ergin bu işlemi servis 350 lira civarı bi rakamla yapıyor, tabi tavan döşemesini biraz kastırmaları gerekiyor arka taraftan, ben tavanıma folyo yaptırıken bu anten sükülmesi gerekiyordu, tavan içinde bitane vidası var onu sökmek gerekiyor, arka camın ordan tavana anahtar gırecek şekilde kastırıyolar, çok kastırırlarsa tavanın deforme, sarkma ihtimalide var....
Yorum
-
Valla Bilmiyorum Yaptırmayıp daha Kısa bi Anten de Alabilirm Şimdi Erdemir Oto Aradı Arabanızı Bi sıkıntı olmazsa saat 9 da teslim edebilirz dediler.. şmdi internetten bakıyorumda erdemirlerden gelen şikayetlerin haddi hesabı yok neyse allahın izniyle bugün çıksında araç artık erdemirlere bidaha uğrayan adam değil..
Yorum
Yorum